Rehber En iyi kulak içi kulaklıklar - 2026

Ben bu siralamadaki hicbir kulakliga sahip degilim. Bu sebeple ornek kullanici yorumlari ve incelemecilerin yorumlarina bakiyorum. 2a ile duz 2 zaten batarya omru disinda denk denebilecek seviyedeler. Pek bir farklari yok.

Ben bu siralamadaki hiçbir kulakliga sahip degilim. Bu sebeple ornek kullanici yorumlari ve incelemecilerin yorumlarina bakiyorum. 2A ile duz 2 zaten batarya omru disinda denk denebilecek seviyedeler. Pek bir farklari yok.

Aynen ben de ondan dolayı diyorum zaten. 2A'ya 7 vermiş Pro'ya 8.5 vermiş. Ama ona bakarsan sıralama CMF buds> CMF Buds2a diye gidiyor. Yani bariz hatalar var ben de o yüzden neden özellikle güvendiğinizi sordum. Çünkü zibilyon tane kullanıcı imcelemesi var, illa bu kişiyi dikkate alıyorsanız sebebi vardır illaki.

FreeBuds Pro 4 incelemesini bayagi begenmistim bu adamin. Bu listesini daha once kaydetmistim. Hangileri Türkiye'de var diye kontrol etmek icin.

FreeBuds Pro 4 incelemesini bayagi begenmistim bu adamin. Bu listesini daha once kaydetmistim. Hangileri Türkiye'de var diye kontrol etmek icin.

Anladım. Kendi tercihin fakat ben bariz hata varken dikkate almazdım şahsen. Genel kullanıcı yorumlarından uzak bir puanlama çünkü. Hani genel kullanıcıyı geçtim mikrofon zaten duyulabilen bir şey, 10 kişiye bu kulaklıkların hepsini dinletelim. 9 kişi katılmaz, çünkü duyulana göre aykırı bir puanlama. Bu yüzden uzak dedim zaten.

ANC tahtına Sony WF1000XM6 oturdu. Liberty 5 Pro'lar da çetin ceviz çıktı. Anker sonunda premium segmente gelebildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…