25457
Uzman
Turkcell'e geçeceğim o zaman. İstanbul'da oturuyorum fakat Türk Telekom çekmiyor, Vodafone ise biraz çekiyor. Son olarak sizce uygulamasından mı paket seçeyim yoksa mağazalarına mı gideyim?
Turkcell'e geçeceğim o zaman. İstanbul'da oturuyorum fakat Türk Telekom çekmiyor, Vodafone ise biraz çekiyor. Son olarak sizce uygulamasından mı paket seçeyim yoksa mağazalarına mı gideyim?
Uzun süredir Vodafone kullanıyorum. Eskişehir’de köyler dışında hiçbir yerde internet kopması gibi bir sorun yaşamadım. 2024 Ağustos ayında Turkcell’e geçmiştim, kayda değer bir kampanya yoktu sıfır. Son aylarda bahsettiğiniz kampanyalar hakkında bilgim yok, demek ki yeni başlamış. YouTube Premium kampanyası Vodafone'da zaten vardı. İnternet hızı hakkında yorumum yok kişiden kişiye değişiyor. Ayrıca 5G zaten sadece stadyum gibi kısıtlı yerlerde var saymaya bile gerek yok.Vallahi bana her gün kampanya sunuyorlar, geçen ay GeForce NOW kampanyası vardı, sonra HBO Max kampanyası başlattılar. 3 ay YouTube Premium kampanyası sundular. Siz her gittiğiniz yer de Wi-Fi kullanıyorsunuz herkes kullanmıyor, yani siz ne kullanıyorsanız herkes onu kullanmıyor maalesef bu yanlış bir düşünce. Vodafone şu ana kadar en rezil operatördür yukarıda belirttiğim üzere. İnternetin çekip çekmemesi sizi pek ilgilendirmeyebilir ama günümüz koşullarında internet en önemli kullanım amacıdır. Vodafone isterse 100 GB internet versin asla en iyi operatör değildir. Her zaman son kullanıcı yorumları önemlidir, siz memnun olursunuz ama başkası memnun olmaz. İstedikleri kadar kampanya sunsunlar gene en rezil operatör Vodafone'dur. Türk Telekom'u saymıyorum bile. Bütün operatörleri kullandım sadece memnun olduğum arasından tek operatör Turkcell oldu. Turkcell'in bazı lokasyonlarında 5G hizmeti aktif iken mobil veri hızında 600 750 Mbps arası internet hızı alıyorum. Köy'de bile Speedtest hızım 4.5G mobil bandında 150-250 Mbps arası çıkıyor.
Siz her gittiğiniz yer de Wi-Fi kullanıyorsunuz herkes kullanmıyor, yani siz ne kullanıyorsanız herkes onu kullanmıyor maalesef bu yanlış bir düşünce. İnternetin çekip çekmemesi sizi pek ilgilendirmeyebilir ama günümüz koşullarında internet en önemli kullanım amacıdır.
Demek istediğim Blackraven hocamın yazdığı gibiydi.Telefonda benim için fark etmiyor. Mesajım gidiyor mu gidiyor, video açılıyor mu açılıyor. İşimi görüyor üstelik paramın cemaatlere, tarikatlara, badem bıyıklılara gitmediğini biliyorum.
Aynı şekil bende Turkcell'den memnun olmadım sürekli sorun çıkardılar bana. Hattım normalinden geç açıldı, saatlerce internetim çalışmadı vs.
Geçen seneden bahsetmiştim.En iyisi Turkcell. Vodafone'un kendine hayrı yok.
Turk Telekom çok değişken.
Vodafone'a geçmeyin de ne yaparsanız yapın.
320 TL'ye 45 GB tarifem. Kampanya sence yok mu ? Turkcell bu yıl baya eli boldu, kimse kusura bakmasın.
Kendiniz mesajınızda çelişiyorsunuz üstte "Ama bu bölgeden bölgeye değişebilir." yazmışsınız bu herkes için geçerli zaten? Ozaman neden hala çekip çekmeme konusunu konuşuyoruz, herkes bir değil sonuçta. Turkcell'e geçtiğim gün kendi odamda çekmiyordu. Cam kenarına gidiyordum anca öyle. Turkcell’in müşteri hizmetleri de rezalet; bilgisiz insanları oturtuyorlar oraya ve benimle dalga geçer gibi konuşuyorlar. Turkcell'de defalarca sorun yaşadım benim deneyimim çok kötüydü sorunumu halledemeyip yüzüme kapatanlar oldu hat kesilmiş bahanesiyle. Daha üstüne konuşmayacağım."Vodafone şehir merkezinde çekiyor." yazısından sonra ciddiye alıp okumayı bıraktım. @Recep Baltaş'ın X profiline bakarsanız Vodafone'un İstanbul'un ortasında cekmedigini görebilirsiniz. Ayrıca Turkcell'de kampanyalar oluyor. @Toby Fox daha yeni geçiş yaptı, kendisi atmak isterse faturasını ve paket tarifelerini atabilir.
Turkcell'e geçtiğinizde hız testi sonuçlarını, kullanacağınız kampanyaları atarmısınız?Turkcell'e geçeceğim o zaman. İstanbul'da oturuyorum fakat Türk Telekom çekmiyor, Vodafone ise biraz çekiyor. Son olarak sizce uygulamasından mı paket seçeyim yoksa mağazalarına mı gideyim?
Ben Türk Telekom kullanan bir arkadaşımla yan yana test yaptım arada uçurum vardı. Turkcell kullandığım dönem 1-2 hafta önce yani neredeyse 3 kat fark ediyordu ama Türk Telekom'da kötü değil Instagram'da videolar donmasın Twitter'da takılmasın yeterli benim için şu an TT gayet iyi benim için yeterli. Turkcell'le arasında 2 kat fiyat farkı var neredeyse ve TT 10 gb daha fazla net var.Turkcell'e geçtiğinizde hız testi sonuçlarını, kullanacağınız kampanyaları atarmısınız?
Sadece konuşma paketi isteyenlere birebirBen Bimcell kullanıyorum gerçekten ucuz ve evinde internet varsa pahalı bir paket kullanmaya gerek yok. İnternet kalitesi arada kötüleşiyor ama çekim gücü iyi.