Vallahi bana her gün kampanya sunuyorlar, geçen ay GeForce NOW kampanyası vardı, sonra HBO Max kampanyası başlattılar. 3 ay YouTube Premium kampanyası sundular. Siz her gittiğiniz yer de Wi-Fi kullanıyorsunuz herkes kullanmıyor, yani siz ne kullanıyorsanız herkes onu kullanmıyor maalesef bu yanlış bir düşünce. Vodafone şu ana kadar en rezil operatördür yukarıda belirttiğim üzere. İnternetin çekip çekmemesi sizi pek ilgilendirmeyebilir ama günümüz koşullarında internet en önemli kullanım amacıdır. Vodafone isterse 100 GB internet versin asla en iyi operatör değildir. Her zaman son kullanıcı yorumları önemlidir, siz memnun olursunuz ama başkası memnun olmaz. İstedikleri kadar kampanya sunsunlar gene en rezil operatör Vodafone'dur. Türk Telekom'u saymıyorum bile. Bütün operatörleri kullandım sadece memnun olduğum arasından tek operatör Turkcell oldu. Turkcell'in bazı lokasyonlarında 5G hizmeti aktif iken mobil veri hızında 600 750 Mbps arası internet hızı alıyorum. Köy'de bile Speedtest hızım 4.5G mobil bandında 150-250 Mbps arası çıkıyor.