En iyi Örümcek-Adam filmi hangisi?

En iyi Örümcek-Adam filmi hangisi?

• Örümcek-Adam

Oy: 3 13,6%
  • Örümcek-Adam 2

Oy: 10 45,5%
  • Örümcek-Adam 3

Oy: 0 0,0%
  • İnanılmaz Örümcek-Adam

Oy: 1 4,5%
  • İnanılmaz Örümcek-Adam 2

Oy: 4 18,2%
  • Örümcek-Adam: Eve Dönüş

• Örümcek-Adam: Evden Uzakta

• Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok

Oy: 2 9,1%
  • Örümcek-Adam: Yepyeni Bir Gün

Oy: 2 9,1%

• Oy verenlerin toplamı
    22
TASM 2 bence. Tobey’i sevmiyorum Tom da çok sıkıcı.

Spider-Man 2'de çok güzel ancak No Way Home bir başka ya.

Across the Spider-Verse ve Brand New Day

Film konusu ve Tobey çok güzel gösteriyor bize kötü adam gelişimi vs. güzel ama herkes en iyi, en güzeli diğerleri çöp. Bunun yanında diğer ve bazen aynı filmi mi izledim diye düşünüyorum. Bence üçüncü film daha uzun ve daha iyi işlenirse daha iyi olurdu benim için, yanlış işlendi.

Tom kağıt üzerinde asıl değeri alan oyuncu. Senaryo, bütçe, kadro hepsi arkasında. Tobey ise benim asla ısınamadığım bir karakter, sevenlere saygı duyarım tabii ki ancak filmlerini beğenmiyorum. Andrew Garfield ise bana göre en iyi Spider-Man'dir. Asıl o Peter Parker'ı yaşatan oyuncudur bana göre. TASM 1'i izlerken diğerleri gibi yapmacık gelmedi bana tabii aynısını TASM 2 için söyleyemem.

Bana göre The Amazing Spider-Man en iyisi dediğinize de katılıyorum.

Evet, en güçlü Örümcek Adam değil ama en iyi Örümcek Adam. İnanılmaz Örümcek Adam, bir başka; her zaman komik. Evet, maddi manevi zorlukları var ama ön planda olan Örümcek Adam her zaman komik esprileri vs. her sahnede yapıyor ve izlemesi keyifli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…