Detaylar
Kim cevapladı?Tearz
Uzman
Tercih edersem Monster şekersiz içiyorum. Eğer redbull sevmiyorsanız mutlaka bunu deneyin. Aynı tadı bende alıyorum.Merhaba, sizce en iyi Red Bull içeceği hangisi? Öneride bulunur musunuz? Klasiğini denedim, beğenemedim. Ağzıma çok asit ve şurup tadı geldi.
Zararlı olduğunu konusunda hemfikiriz. Ama diğer yazılanların kaynağı proteinler kalbi büyütür diye açıklama yapan kişilere ait sanırım.Redbull enerji içeceğinin içinde "Taurin" adında madde içermektedir. Bu madde kalp yetmezliği yaşayan insanlara verilen ilaçta kullanılır. Aynı zamanda insan vücudunu kendisi üretir. Dışarıdan Taurin alımı kalp ritim bozukluğu ve kalp krizine yol açmaktadır. Bilimsel zararlarını Youtube'da anlatan bir çok doktor bulabilirsiniz. Ayrıca bu enerji içecekleri oluşturdukları sağlık sorunları sebebiyle 18 yaş altına satışı yasaktır.
Loutermilch
Başarılı
- Makaleler
- 1
Hiç içmedim ama merak ettim. Eğer zararlıysa tadı güzeldir.Hiçbiri. Sağlığınıza önemsiyorsanız bu çöpleri içmeyin.Tabii karar sizin.
Merhaba, sizce en iyi Red Bull içeceği hangisi? Öneride bulunur musunuz? Klasiğini denedim, beğenemedim. Ağzıma çok asit ve şurup tadı geldi.
Klasik ve white fakat eski tadı yok artık, lisedeyken yazın her çıkışta kana kana içerdim ama şimdi şuruptan farkı kalmadı.
Ülkede Coca-Cola bile orijinal değil artık.
EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
Normalde enerji içeceği içmem çünkü hepsi bana eritilmiş jelibon gibi geliyor. Ama bu beyaz arkadaşın tadı bir nebze daha güzel. Bu arada, yurt dışında bir ablamız 4 tane Red Bull içip fazla kafein yüzünden hastanelik olmuş. Ancak Türkiye'de satılan Red Bull'un kafein oranıyla yurt dışındaki versiyonu arasında dağlar kadar fark var. Bu yüzden bizim içtiklerimize tam enerji içeceği demezdim
TinerciYasin
Başarılı
Hiçbiri. Sağlığınıza önemsiyorsanız bu çöpleri içmeyin. Tabii karar sizin.
Ben tadım için içiyorum, her gün içen biri değilim ayda haftada bir.
Normalde enerji içeceği içmem çünkü hepsi bana eritilmiş jelibon gibi geliyor. Ama bu beyaz arkadaşın tadı bir nebze daha güzel. Bu arada, yurt dışında bir ablamız 4 tane Red Bull içip fazla kafein yüzünden hastanelik olmuş. Ancak Türkiye'de satılan Red Bull'un kafein oranıyla yurt dışındaki versiyonu arasında dağlar kadar fark var. Bu yüzden bizim içtiklerimize tam enerji içeceği demezdim.
Beyazlı mı iyidir? Bir de şurup tadı olmayan bir enerji içeceği var mı?
Summer Edition nerede bulunabilir?
Son düzenleyen: Moderatör:
Loutermilch
Başarılı
Ben hep Furpa marketlerden alıyordum, yeni gelen aromalar falan hep ilk günden gelirdi oraya. Migros marketlerde de olacaktır muhtemelen.
TinerciYasin
Başarılı
Klasik ve white fakat eski tadı yok artık, lisedeyken yazın her çıkışta kana kana içerdim ama şimdi şuruptan farkı kalmadı.
Ülkede Coca-Cola bile orijinal değil artık.
Monsterlar mı daha iyi redbullar mı?
Yeni konular
-
Alys Gold | R5 7500F & RX 9070 XT sistem özelleştirilip alınır mı?
- Niccolo Machiavelli
-
-
-
-
Wraith Esports Firmasından alışveriş yapar mısınız?
- Telefonunu Çıkra
-
-
-