En iyi Red Bull hangisi?

Çok içmem de içersem bi bunu içiyorum diğerleri iyi gelmiyor.

Merhaba, sizce en iyi Red Bull içeceği hangisi? Öneride bulunur musunuz? Klasiğini denedim, beğenemedim. Ağzıma çok asit ve şurup tadı geldi.
Tercih edersem Monster şekersiz içiyorum. Eğer redbull sevmiyorsanız mutlaka bunu deneyin. Aynı tadı bende alıyorum.

Zararlı olduğunu konusunda hemfikiriz. Ama diğer yazılanların kaynağı proteinler kalbi büyütür diye açıklama yapan kişilere ait sanırım.

Bu ikisi en iyileri.

Dosya Ekleri

• 1736947008398.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 144
Merhaba, sizce en iyi Red Bull içeceği hangisi? Öneride bulunur musunuz? Klasiğini denedim, beğenemedim. Ağzıma çok asit ve şurup tadı geldi.

Klasik ve white fakat eski tadı yok artık, lisedeyken yazın her çıkışta kana kana içerdim ama şimdi şuruptan farkı kalmadı.
Ülkede Coca-Cola bile orijinal değil artık.

Normalde enerji içeceği içmem çünkü hepsi bana eritilmiş jelibon gibi geliyor. Ama bu beyaz arkadaşın tadı bir nebze daha güzel. Bu arada, yurt dışında bir ablamız 4 tane Red Bull içip fazla kafein yüzünden hastanelik olmuş. Ancak Türkiye'de satılan Red Bull'un kafein oranıyla yurt dışındaki versiyonu arasında dağlar kadar fark var. Bu yüzden bizim içtiklerimize tam enerji içeceği demezdim .

Hiçbiri. Sağlığınıza önemsiyorsanız bu çöpleri içmeyin. Tabii karar sizin.

Ben tadım için içiyorum, her gün içen biri değilim ayda haftada bir.

Beyazlı mı iyidir? Bir de şurup tadı olmayan bir enerji içeceği var mı?

Bu ikisi en iyileri.

Summer Edition nerede bulunabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Klasik ve white fakat eski tadı yok artık, lisedeyken yazın her çıkışta kana kana içerdim ama şimdi şuruptan farkı kalmadı.
Ülkede Coca-Cola bile orijinal değil artık.

Monsterlar mı daha iyi redbullar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…