En iyi Windows 11 Custom ISO hangisidir?

Haze'nin Windows 11 Perf. Denediniz mi? Güncellemiş tekrar... Orada Update yapılamıyor, kurtarma ekranı düşüyor... TR_by devre dışı bırakmış Defender, Haze komple silik diye biliyorum...

Bilmiyorum hocam, tum modlamaları ı kendim yapıyorum ben.
PS1 ile, kendi yaptığım yapay zekâ ile.
Timy 11'in gelişmis versiyonı olarak dusunebilirsin.
Edge vs zaten UUP'tan siliyorum, imdirirken.
Ondrive, webwiev vs Force sahiplik alarak siliyorum.
Fare, reseurces, System reseurcesten tema ve simgeleri oto degiştiriyor, webten arka plan vs.
OOBE de netfwork 35, Visual 2005-2024 kurduyorum.
HIV'eden 300 civarı reg yukletiyorum.
Ama NTLite gibi tam randimanli degil gibi
Hatta tnctr de mahmutf7 ile de bunu konuşmustuk geçen donemlerde.
Oda iyi modlamalar yapıyor, özellikle CMD bazlı.
Masaust gelince setupcomplete. CMD ile driver, tum programlar, klasik Windows 10 sag tık, Explorer, Explorer bar renkleri vs yukletiyorum.
Seffaflastırma Explorer, taskbar ve baslat menu, rainmeter programları katılımsız yaptım, programdatadan baslangıça ekliyorum.
PC vs açılısta oto çalısıyor zaten.
Tam tembelOS modunda.
Kurulumda sadece kulkanıcı adımı ve disk kısmını ayarlıyorum. Geri kalan kendince.
Ama Defender, bende her daim aktif bırakıyorum.
Update olmazsa, olmaz.
Bunu NTLite de de yapar gorsellestirmeyide manuel yapar ve vs.
Sonuçta boyle bir şey çıkıyor:

Benim gittigim yontem bu.

Son düzenleme:
Hocam, elinize sağlık gerçekten. Bana TR_by'ın hangi işletim sistemini tavsiye edersiniz acaba? Amacım düşük gecikme ve daha stabil %1 FPS oranları. Kendim NTlite ile uğraşmak istemiyorum çünkü işten dolayı çok zamanım olmuyor.

Ona sorsan daha iyi olur, forumda altiftir.
Oyunlarla ilsim pek yok, onun için bir şey diyemem ya.
Sahsi kanaatim:
Custom isolarda gereksiz bilesenler kaldırıldıgı için işlemci yuku azalır, bu da pozatif olarak RAM da da dusuk gecikmeye etkisi olur
Ama FPS de oyle absurt sekilde artış pek zannetmiyorum ama etkisi olur tabii ki.

En son haziran ayında aktif olduğu için size sorayım dedim. Windows 11 IOT LTSC ve Pro sürümünü mü yüklesem diye arada kaldım. Yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten.

En son haziran ayında aktif olduğu için size sorayım dedim. Windows 11 IoT LTSC ve Pro sürümünü mü yüklesem diye arada kaldım. Yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten.

Bende pek foruma uzun zamandır girmiyorum, ki oyunlarla da pek aram yok.
Orada aklımda olanlar adrmgumuş, forjest, mahmutf7, mrrush bunlar bu konuda daha iyi cevap verirler.
Ya da konu aç yonlendirirler zaten .

Bende pek foruma uzun zamandır girmiyorum, ki oyunlarla da pek aram yok.
Orada aklımda olanlar adrmgumuş, forjest, mahmutf7, mrrush bunlar bu konuda daha iyi cevap verirler.
Ya da konu aç yonlendirirler zaten .
Teşekkür ediyorum hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…