En mantıklı el konsolu hangisi?

O zaman Switch almak mantikli degil. ASUS ROG Ally X alabilirsin. Fiyatlari 30 binlerde.

Eğer powerbank taşımaktan gocunmam derseniz düz ally Z1 Extreme'de alınabilir. X kapasite ve soğutma dışında aman aman bir farklılıkla gelmiyor. Yani en azından aradaki 10-15 bin liralık farka.

Yanınızda laptop taşıyorsanız ve daha uygun bir şekilde halletmek isterseniz ucuz bir el konsolu + moonlight da kullanabilirsiniz. Ekran kapalı olacağından fazla şarj da yemez. Hem lokalde çalıştığından gecikme süresi düşük olur hem de taşıması rahat bir cihaz olur.

Ben gocunuyorum sahsen. Konu sahibi bana uyar derse neden olmasin?

Olay el konsolu ise Switch lite, Nintendo DS veya emulator olarak AYN thor dışında tavsiyem yok. El bilgisayarı diyorsanız ise tavsiyem kırık Switch OLED(evet teorik olarak konsol ama boyutu büyük) veya ASUS ROG Ally öneririm. Steam Deck artık çok eskidi.

Mario, Zelda ve Bayonetta gibi yapımlar ilginizi çekmiyorsa Deck ya da ASUS öneririm. Çekiyorsa Switch 2.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…