Morthunel Bilgin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.584 Çözümler 1 Beğeniler 1.211 11 Ağustos 2026 #1 Gmail'de mail yazarken denk geldim. Sans Serif, Gmail için varsayılan bir yazı fontu yazıyor. Arial'a benzediği çok söyleniyor. Burada Times New Roman fontu da güzel gibi ama en okunaklısı hangisidir?
Gmail'de mail yazarken denk geldim. Sans Serif, Gmail için varsayılan bir yazı fontu yazıyor. Arial'a benzediği çok söyleniyor. Burada Times New Roman fontu da güzel gibi ama en okunaklısı hangisidir?
1 16055 Seçkin Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.960 Makaleler 66 Çözümler 106 Beğeniler 5.752 11 Ağustos 2026 #2 Segoe UI.
A afacanc38 Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 87 Beğeniler 119 14 Ağustos 2026 #3 Morthunel dedi: Sans Serif, Gmail için varsayılan bir yazı fontu yazıyor. Arial'a benzediği çok söyleniyor. Genişletmek için tıkla... Sans-serif, tırnaksız yazı tipi anlamına gelir, bir yazı tipinin adı değildir. Ben Atkinson Hyperlegible diyorum. Atkinson Hyperlegible Next - Google Fonts fonts.google.com
Morthunel dedi: Sans Serif, Gmail için varsayılan bir yazı fontu yazıyor. Arial'a benzediği çok söyleniyor. Genişletmek için tıkla... Sans-serif, tırnaksız yazı tipi anlamına gelir, bir yazı tipinin adı değildir. Ben Atkinson Hyperlegible diyorum. Atkinson Hyperlegible Next - Google Fonts fonts.google.com