S Shog Becerikli Katılım 16 Mart 2026 Mesajlar 313 Beğeniler 56 Salı 08:46 #1 LS 720'nin stok fanları yerine Arctic P12 PWM PST kullanıyorum ve bana 'sesli' geliyor. Silent modda pompa sesi de fanlar da. Kasa Antec D700 Flux. Hangi sıvı soğutma veya fan alırsam daha sessiz çalışır? Rulman yapısından mı kaynaklı bu? Reddit benzer konu var mı? Tavsiyeniz nedir? @Que hocam? @Grey Shog dedi: LS 720'nib stok fanları yerine Arctic P12 PWM pst kullanıyorum ve bana 'sesli' geliyor. Slient modda pompa sesi de fanlar da. Kasa antec D700 flux. Hangi sıvı soğutma veya fan alırsam daha sessiz çalışır? Rulman yapısından mı kaynaklı bu? Reddit benzer konu var mı? Tavsiyeniz nedir? @Que hocam? @Grey Genişletmek için tıkla... Mesela bu fanları değişsem ne olur? Bu arada kasa ön 2 fanı da Arctic P12 PWM PST 120 mm yapmıştım. ThermalRight TL-B12-S ARGB 120 mm Siyah Kasa Fanı: Amazon.com.tr: Bilgisayar Son düzenleyen: Moderatör: Salı 09:01
LS 720'nin stok fanları yerine Arctic P12 PWM PST kullanıyorum ve bana 'sesli' geliyor. Silent modda pompa sesi de fanlar da. Kasa Antec D700 Flux. Hangi sıvı soğutma veya fan alırsam daha sessiz çalışır? Rulman yapısından mı kaynaklı bu? Reddit benzer konu var mı? Tavsiyeniz nedir? @Que hocam? @Grey Shog dedi: LS 720'nib stok fanları yerine Arctic P12 PWM pst kullanıyorum ve bana 'sesli' geliyor. Slient modda pompa sesi de fanlar da. Kasa antec D700 flux. Hangi sıvı soğutma veya fan alırsam daha sessiz çalışır? Rulman yapısından mı kaynaklı bu? Reddit benzer konu var mı? Tavsiyeniz nedir? @Que hocam? @Grey Genişletmek için tıkla... Mesela bu fanları değişsem ne olur? Bu arada kasa ön 2 fanı da Arctic P12 PWM PST 120 mm yapmıştım. ThermalRight TL-B12-S ARGB 120 mm Siyah Kasa Fanı: Amazon.com.tr: Bilgisayar
kliibapz Yetkin Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 583 Çözümler 5 Beğeniler 335 Salı 09:40 #2 Arctic P12 baya sessizdir aslında benim kasada 6 tane var, duymuyorum hiç. Daha sessiz istiyorsan Noctua alman lazım ama fiyat farkı uçar gider. Pompa olarak Be Quiet Silent Loop tavsiye ederim.
Arctic P12 baya sessizdir aslında benim kasada 6 tane var, duymuyorum hiç. Daha sessiz istiyorsan Noctua alman lazım ama fiyat farkı uçar gider. Pompa olarak Be Quiet Silent Loop tavsiye ederim.