En sevdiğiniz evren hangisidir?

Hangi Universe? (Tüm şıkların sonuna "-evreni" getirin.)

• J.R.R Tolkien Legendarium

• Marvel Universe

• Alien ve Predator

• Star Wars

• Game of Thrones

• Karayip Korsanları

• DC Comics

• The Witcher

• The Matrix

• Terminatör

• Transformers

• Mad Max

• Resident Evil

• The Elder Scrolls

• MonsterVerse (Godzilla ve King Kong)

• Underworld (Karanlıklar ülkesi)

• Dungeons & Dragons (DND)

• Dune

• Jurassic Park :)

• Maymunlar Cehennemi

• Narnia Günlükleri

• Riddick

• Harry Potter

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

Öküz 41

Başarılı
Yüzüklerin Efendisi'ni izlerken aklıma geldi; herkes Marvel Doomsday'ı bekliyor, LOTR'un yeni çıkacak filmini bekleyen var, bazı yerlerde görüyorum, Star Wars hepsinden eski, daha güzel dizileri derya deniz diyen var, Superman/Batman seven DC evreni iyidir diyen var. Var oğlu var, böyle kapsamlı bir konu açayım dedim; film yelpazem çok geniştir, aklıma gelen her şeyi yazacağım.

Konuyu şöyle düşünebiliriz: en az 3 filmi olan ve evren demeye müsait olan popüler film serilerini ele alacağım. Çok bilindik ama bizzat izlemediğim evrenleri de koyacağım.

Şimdiden merak ediyorum; bakalım millet neyi seviyormuş En fazla 3 evren seçebilirsiniz; fazlası abartı olur. Aslında 1 yapacaktım ama bu sefer haksızlık olur.

Marvel ve DC çizgi romanları başta geliyor. Onun dışında The Boys ve Invincible severim. Oyun evreni olarak çok fazla sevdiğim evren var. Başlıca aklıma gelen Metro ve Fallout serisi.

The Witcher evreni. Çünkü diğer birçok evrendeki unsuru da içinde barındırıyor. Ama yaşamaya gelince, kesinlikle The Witcher evrenini seçmezdim.

Anlayamadım hocam bu evreni

Marvel ve DC çizgi romanları başta geliyor. Onun dışında The Boys ve Invincible severim. Oyun evreni olarak çok fazla sevdiğim evren var. Başlıca aklıma gelen Metro ve Fallout serisi.
The Boys ve invicible gibileri düşündüm ama anketin sınırı varmış Supernatural'e bile yer kalmadı
Metro'nun filmi olsa koyardım, Fallout da bence listedekilerden geride kalıyor o yüzden koymadım.
The Witcher evreni, çünkü diğer evrenlerdeki birçok şeyi de kapsıyor.
Katılamayacağım hocam bu yoruma ama güzel evrendir severim

Oraya girersem ayrı bir anket açılması lazım sürüyle Anime, Manga ve çizgi film evreni var aslında konu biraz sürsün 2.yi açarım belki Samuray Jack'i de en başa koyarım

The Boys ve invicible gibileri düşündüm ama anketin sınırı varmış Supernatural'e bile yer kalmadı
Metro'nun filmi olsa koyardım, Fallout da bence listedekilerden geride kalıyor o yüzden koymadım.
Bence Fallout evreni bu sayılan evrenlerden daha zevkli, daha iyi. Supernatural de severim bu arada, gayet iyi eserdir. Metro'nun filmini değil de direkt oyunlarını oynayın ya da kitaplarını okuyun. Çok zevkli içerikler. Invicible'ın çizgi romanı, The Boys'un da dizi yapımı harika bence. Tüketilmelilerse bu şekilde tüketilmeliler. Ek olarak Invincible'ın animasyonu da çok sağlam yapım ancak görüntü kalitesi nedeniyle çok da izleyesim gelmiyor bazen, ne yalan söyleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…