The Boys ve invicible gibileri düşündüm ama anketin sınırı varmış Supernatural'e bile yer kalmadı
Metro'nun filmi olsa koyardım, Fallout da bence listedekilerden geride kalıyor o yüzden koymadım.
Katılamayacağım hocam bu yoruma ama güzel evrendir severim
Oraya girersem ayrı bir anket açılması lazım sürüyle Anime, Manga ve çizgi film evreni var aslında konu biraz sürsün 2.yi açarım belki Samuray Jack'i de en başa koyarım
Keşke hocam listede 1 tane daha yer olsa koymayı düşündüğüm evrenlerden ama sadece oyun tarafında ve listedekilerden aşağıda olduğu için koymadım. Sinema/Film ağırlıklı + oyunları olan evrenlere öncelik verdim ama Half Life evreninde de yaşamak istemezdim be hocam O ne öyle her yerden bir yaratık çıkıyor nanoteknoloji çağındayız ama bir manzaraya karşı oturup da latte içemiyoruz.
Bence Fallout evreni bu sayılan evrenlerden daha zevkli, daha iyi. Supernatural de severim bu arada, gayet iyi eserdir. Metro'nun filmini değil de direkt oyunlarını oynayın ya da kitaplarını okuyun. Çok zevkli içerikler. Invicible'ın çizgi romanı, The Boys'un da dizi yapımı harika bence. Tüketilmelilerse bu şekilde tüketilmeliler. Ek olarak Invincible'ın animasyonu da çok sağlam yapım ancak görüntü kalitesi nedeniyle çok da izleyesim gelmiyor bazen, ne yalan söyleyeyim.
Şimdi düşünüyorum da Maymunlar Cehennemi yerine Fallout koyulabilirdi aslında ya. Biraz haksızlık yaptığımın farkına vardım aklımda anketi bitirirken 3-4 tane evren vardı koyamadığım için üzüldüğüm biri Fallout ama işte...
Yemin ederim o kadar da düşünmeme rağmen aklıma gelmedi Aklıma gelse Fallout'tan sonra birini daha çıkarıp bunu koyabilirdim. Ankete tam uyuyor hem filmleri var hem oyunları gerçek dünya ile de alakası yok kendine has bir evreni var. Nası gelmez aklıma
Sinema evreninde değeri görülmeyen ama işlediği konu itibariyle sinemanın çağ atladığı dönemlerde, sektöre yön veren filmlerden. Matrix çok sevildi mesela ama Terminatör'ü anlayacak kapasite olmadığı için insanlarda değerinden çok az rağbet gördü. Peki sen tüm listedeki evrenler yerine Terminatör evrenin de mi yaşamak isterdin?