En sevdiğiniz God Of War oyunu hangisi?

• God of War 1

Oy: 0 0,0%
  • God of War 2

• God of War 3

Oy: 4 25,0%
  • God of War Chains of Olympus

Oy: 1 6,3%
  • God of War Ghost of Sparta

• God of War Ascension

• God of War ( 2018 )

Oy: 8 50,0%
  • God of War : Ragnarok

Oy: 3 18,8%
  • God of War : SAGA Collection 5 Games ( PS3 )

• Oy verenlerin toplamı
    16
@Silinen üye Sizin en çok hoşunuza giden hangisi hocam? Fanı gibi duruyorsunuz, ben hiç God of War oynamadım hayatımda telefondan emulatörden 30 dakika denemek dışında (ona rağmen çok sarmıştı bu arada)

@Silinen üye Sizin en çok hoşunuza giden hangisi hocam? Fanı gibi duruyorsunuz, ben hiç God of War oynamadım hayatımda telefondan emulatörden 30 dakika denemek dışında (ona rağmen çok sarmıştı bu arada)

Dostum tamamen sevdiğimden diyebilirim. Bu seriiyi çok seviyorum açıkçası tüm seriilerini oynadım. Ama oynarsanız God of War'ın 1. oyunundan başlayabilirsiniz. Emülatör ile oynayabiliyorsunuz bilginiz olsun. God of War 1 ve 2 Emülatör veya God of War 3'te Emulatör oynarsınız ama PS3 emülatörü hala sağlam mı emin değilim.

Dostum tamamen sevdiğimden diyebilirim. Bu seriiyi çok seviyorum açıkçası tüm seriilerini oynadım. Ama oynarsanız God of War'ın 1. oyunundan başlayabilirsiniz. Emülatör ile oynayabiliyorsunuz bilginiz olsun. God of War 1 ve 2 emülatör veya God of War 3'te emulatör oynarsınız ama PS3 emülatörü hala sağlam mı emin değilim.

Direkt God of War 2018 ve ragnarog ile başlamak nasıl olur sizce?