Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 7
Hemen hemen listemde olan çoğu parçayı seviyorum.
Bu liste bonus olsun.
Bu liste bonus olsun.
Klasik müzik seviyorum ama fazla bir klasik müzik bilgim yok. Kafanıza göre sevdiğiniz klasik müzik türlerinden yazabilirsiniz.
Hepsi çok güzel.
Yok şey anlamında söyledim, ''klasik olacak ama; ne klasik! 'işte budur'' anlamında.Klasik müzik seviyorum ama fazla bir klasik müzik bilgim yok. Kafanıza göre sevdiğiniz klasik müzik türlerinden yazabilirsiniz.
Adı üzerine gece ay manzaralı pencere önünde orgumla bunu çalardım, farklı bir hissiyatı oluyordu:
Yok şey anlamında söyledim, ''klasik olacak ama; ne klasik! 'işte budur'' anlamında.
Adı üzerine gece ay manzaralı pencere önünde orgumla bunu çalardım, farklı bir hissiyatı oluyordu:
Buda güzelmiş teşekkürler.
Bir sürü şey sayabilirim ama Beethoven 7. senfoni dedin mi akar sular durur. Özellikle 2. kısım, Allegretto.
En sevdiğim kayıt ise Karajan'ın yönettiği Berlin Filarmonik Orkestrası'ndan.
Ama şu da es geçmemek lazım, Bernstein bu senfoniyi hep normale göre daha düşük tempoda olacak şekilde yönetir ki bence bu parçayı daha vurucu, ruhani ve duygusal bir hale getiriyor. Bunun da yeri ayrıdır.
En sevdiğim kayıt ise Karajan'ın yönettiği Berlin Filarmonik Orkestrası'ndan.
Ama şu da es geçmemek lazım, Bernstein bu senfoniyi hep normale göre daha düşük tempoda olacak şekilde yönetir ki bence bu parçayı daha vurucu, ruhani ve duygusal bir hale getiriyor. Bunun da yeri ayrıdır.