En sevdiğiniz marka yazılımı?

En sevdiğiniz oyuncu ekipmanı yazılımı hangi firmanın?

• Razer

Oy: 3 8,1%
  • Logitech

Oy: 15 40,5%
  • Mchose

Oy: 0 0,0%
  • Delux

• Darmoshark

• Lamzu

• ATK

Oy: 13 35,1%
  • Keychron

• Varmilo

• Akko

• Epomaker

• Ajazz

• Wraith

• WLmouse

• Pulsar

Oy: 1 2,7%
  • RAWM

• HyperX

• Fantech

• Ninjutso

• Pwnage

• SteelSeries

Oy: 3 8,1%
  • Waizowl

• Chilkey

• Yunzii

• Oy verenlerin toplamı
    37
Logitech kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım ama Razer, ATK ve SteelSeries kullanmak isterdim.

Logitech diyorum ancak kendi deneyimim için. G502 Hero ile kullanıyorum ve anlaşılırlığı rahat geliyor.

ATK. Razer, Logitech'ten iyi yazılımı var.

Bende ATK Battle AX Pro var, yazılımı yarı Çince, yarı İngilizce garip bir şey.

Logitech oy alabiliyorsa vay derim, ne diyeyim... En çok şikayet edilen en çok sistem tüketenlerden biri. G502X almıştım, bildiğin bozuktu. Program arada görüyor arada görmüyor. Allah'tan satıcı Amazon'du da iade edebildim sorunsuz. Fiyatını en çok hak etmeyen ve en kazık firmalardan biri. Yenilikçilik 2-3 ürünü dışında yok gibi. Bir mouse tutturdu başka bir şeyi yok.

Logitech harici çevre bileşenleri almadığım için digerlerini bilmiyorum fakat Logitech hem ucuz hem asiri kaliteli. Uzun yillar hic bozulmadan kullaniyorum urunlerini. 2012 yilinda aldigim logitech marka en ucuz fare hala calisiyor. 3 harfli marketlerde satilan ucuz 5 liralik fareler vardi o siralar bunu cok cok ucuza almistim ve gayet guzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…