Kvothe Başarılı Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 451 Beğeniler 319 Yer Redmont Kalesi Bugün 19:34 #1 Sizin en sevdiğiniz rock grubu ve şarkı ne? Benim en sevdiğim grup Thousand Foot Krutch, en sevdiğim şarkı ise Courty's Call.
Sizin en sevdiğiniz rock grubu ve şarkı ne? Benim en sevdiğim grup Thousand Foot Krutch, en sevdiğim şarkı ise Courty's Call.
Nefs İlmi Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.980 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.823 Bugün 19:39 #2 Grup, Makbet: Tarayıcınız kullanımdan kaldırılmış. Lütfen yeni sürüme geçin. music.youtube.com Grup özelinde en sevdiğim şarkı: Şarkı: Ama bu da iyidir:
Grup, Makbet: Tarayıcınız kullanımdan kaldırılmış. Lütfen yeni sürüme geçin. music.youtube.com Grup özelinde en sevdiğim şarkı: Şarkı: Ama bu da iyidir:
Nefs İlmi Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.980 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.823 Bugün 19:41 #4 Nefs İlmi dedi: Grup, Makbet: Tarayıcınız kullanımdan kaldırılmış. Lütfen yeni sürüme geçin. music.youtube.com Grup özelinde en sevdiğim şarkı: Şarkı: Ama bu da iyidir: Genişletmek için tıkla... Hepsinin ortak noktası şu ki, Can Bonomo'nun olduğu işler. Makbet de Can Temiz'in kurduğu grup -Minachu ile.
Nefs İlmi dedi: Grup, Makbet: Tarayıcınız kullanımdan kaldırılmış. Lütfen yeni sürüme geçin. music.youtube.com Grup özelinde en sevdiğim şarkı: Şarkı: Ama bu da iyidir: Genişletmek için tıkla... Hepsinin ortak noktası şu ki, Can Bonomo'nun olduğu işler. Makbet de Can Temiz'in kurduğu grup -Minachu ile.
Xackwild Uzman Katılım 3 Kasım 2025 Mesajlar 133 Çözümler 1 Beğeniler 104 Bugün 20:04 #5 Kvothe dedi: Sizin en sevdiğiniz rock grubu ve şarkı ne? Benim en sevdiğim grup Thousand Foot Krutch, en sevdiğim şarkı ise Courty's Call. Genişletmek için tıkla... Rock ve metal gruplarının çoğunu severim. İçlerinden sadece bir parça seçecek olsam, Led Zeppelin' den Stairway to Heaven olurdu.
Kvothe dedi: Sizin en sevdiğiniz rock grubu ve şarkı ne? Benim en sevdiğim grup Thousand Foot Krutch, en sevdiğim şarkı ise Courty's Call. Genişletmek için tıkla... Rock ve metal gruplarının çoğunu severim. İçlerinden sadece bir parça seçecek olsam, Led Zeppelin' den Stairway to Heaven olurdu.