Kvothe 81 Başarılı Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 608 Beğeniler 516 Yer Redmont Kalesi 1 Temmuz 2026 #1 Sizin en sevdiğiniz rock grubu ve şarkı ne? Benim en sevdiğim grup Thousand Foot Krutch, en sevdiğim şarkı ise Courty's Call.
Sizin en sevdiğiniz rock grubu ve şarkı ne? Benim en sevdiğim grup Thousand Foot Krutch, en sevdiğim şarkı ise Courty's Call.
Lacan 20 Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 4.026 Makaleler 82 Çözümler 14 Beğeniler 4.898 1 Temmuz 2026 #2 Grup, Makbet: Tarayıcınız kullanımdan kaldırılmış. Lütfen yeni sürüme geçin. music.youtube.com Grup özelinde en sevdiğim şarkı: Şarkı: Ama bu da iyidir:
Grup, Makbet: Tarayıcınız kullanımdan kaldırılmış. Lütfen yeni sürüme geçin. music.youtube.com Grup özelinde en sevdiğim şarkı: Şarkı: Ama bu da iyidir:
Starset Uzman Katılım 10 Mart 2026 Mesajlar 499 Çözümler 1 Beğeniler 400 1 Temmuz 2026 #3 Starset - Carnivore
Lacan 20 Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 4.026 Makaleler 82 Çözümler 14 Beğeniler 4.898 1 Temmuz 2026 #4 Lacan dedi: Grup, Makbet: Tarayıcınız kullanımdan kaldırılmış. Lütfen yeni sürüme geçin. music.youtube.com Grup özelinde en sevdiğim şarkı: Şarkı: Ama bu da iyidir: Genişletmek için tıkla... Hepsinin ortak noktası şu ki, Can Bonomo'nun olduğu işler. Makbet de Can Temiz'in kurduğu grup -Minachu ile.
Lacan dedi: Grup, Makbet: Tarayıcınız kullanımdan kaldırılmış. Lütfen yeni sürüme geçin. music.youtube.com Grup özelinde en sevdiğim şarkı: Şarkı: Ama bu da iyidir: Genişletmek için tıkla... Hepsinin ortak noktası şu ki, Can Bonomo'nun olduğu işler. Makbet de Can Temiz'in kurduğu grup -Minachu ile.
Xackwild 80 Uzman Katılım 3 Kasım 2025 Mesajlar 206 Çözümler 1 Beğeniler 145 1 Temmuz 2026 #5 Kvothe dedi: Sizin en sevdiğiniz rock grubu ve şarkı ne? Benim en sevdiğim grup Thousand Foot Krutch, en sevdiğim şarkı ise Courty's Call. Genişletmek için tıkla... Rock ve metal gruplarının çoğunu severim. İçlerinden sadece bir parça seçecek olsam, Led Zeppelin' den Stairway to Heaven olurdu.
Kvothe dedi: Sizin en sevdiğiniz rock grubu ve şarkı ne? Benim en sevdiğim grup Thousand Foot Krutch, en sevdiğim şarkı ise Courty's Call. Genişletmek için tıkla... Rock ve metal gruplarının çoğunu severim. İçlerinden sadece bir parça seçecek olsam, Led Zeppelin' den Stairway to Heaven olurdu.