seeraddar Yetkin Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.325 Çözümler 11 Beğeniler 3.261 31 Ekim 2025 #1 Kendime anime arıyorum. Favorilerinizden gitmek istedim. Benim en sevdiğim yok ama saymam gerekirse: Bunny Girl Senpai Horimiya Orange The Tunnel to Summer, the Exit of Goodbyes Anohana Clannad Oregairu
Kendime anime arıyorum. Favorilerinizden gitmek istedim. Benim en sevdiğim yok ama saymam gerekirse: Bunny Girl Senpai Horimiya Orange The Tunnel to Summer, the Exit of Goodbyes Anohana Clannad Oregairu
ErlikÇağlar Üstün Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 1.208 Makaleler 7 Çözümler 10 Beğeniler 6.668 Yer Iwatodai, Gekkoukan Lisesi Yurdu 31 Ekim 2025 #2 Benimki de seninkiler ile ayni ama Acchi Kocchi de super anime.
KS KS seeraddar Yetkin Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.325 Çözümler 11 Beğeniler 3.261 31 Ekim 2025 #3 ErlikÇağlar dedi: Benimki de seninkiler ile ayni ama acchi kocchi de super anime. Genişletmek için tıkla... Gram IQ istemeyen bir anime gibi duruyor, en sevdiğim. Aynı bocchi gibi.
ErlikÇağlar dedi: Benimki de seninkiler ile ayni ama acchi kocchi de super anime. Genişletmek için tıkla... Gram IQ istemeyen bir anime gibi duruyor, en sevdiğim. Aynı bocchi gibi.
Pisicik Becerikli Katılım 29 Haziran 2025 Mesajlar 395 Beğeniler 274 Yer Bursa 31 Ekim 2025 #4 Goril gibi biriyle ufak tefek kızın sevgili olduğu anime vardı adını unuttum. Onu izlerken gülmekten yerlere yatmıştım. Komedisi çok güzeldi.
Goril gibi biriyle ufak tefek kızın sevgili olduğu anime vardı adını unuttum. Onu izlerken gülmekten yerlere yatmıştım. Komedisi çok güzeldi.
KS KS seeraddar Yetkin Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.325 Çözümler 11 Beğeniler 3.261 31 Ekim 2025 #5 Pisicik dedi: Goril gibi biriyle ufak tefek kızın sevgili olduğu anime vardı adını unuttum. Onu izlerken gülmekten yerlere yatmıştım. Komedisi çok güzeldi. Genişletmek için tıkla... İzlemiştim.
Pisicik dedi: Goril gibi biriyle ufak tefek kızın sevgili olduğu anime vardı adını unuttum. Onu izlerken gülmekten yerlere yatmıştım. Komedisi çok güzeldi. Genişletmek için tıkla... İzlemiştim.
Kenichi Uzman Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 272 Çözümler 1 Beğeniler 191 31 Ekim 2025 #6 Pisicik dedi: Goril gibi biriyle ufak tefek kızın sevgili olduğu anime vardı adını unuttum. Onu izlerken gülmekten yerlere yatmıştım. Komedisi çok güzeldi. Genişletmek için tıkla... Ore Monogatari dediğin anime. Benim için hala Clannad özellikle de After Story.
Pisicik dedi: Goril gibi biriyle ufak tefek kızın sevgili olduğu anime vardı adını unuttum. Onu izlerken gülmekten yerlere yatmıştım. Komedisi çok güzeldi. Genişletmek için tıkla... Ore Monogatari dediğin anime. Benim için hala Clannad özellikle de After Story.
J janedoe Çalışkan Katılım 6 Kasım 2025 Mesajlar 8 Beğeniler 3 6 Kasım 2025 #7 Otonari no tenshi sama.