O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.572 1 Eylül 2024 #1 Başlıktaki gibi. En sevdiğiniz şarkı sololarını paylaşın
John Moyer 74 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.578 Makaleler 1 Çözümler 22 Beğeniler 2.305 5 Eylül 2024 #2 Soloları teker teker bulmaya uğraşamayacağım için şarkıları paylaşıyorum. Liste uzar gider.
brkdnmz 1 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.637 Makaleler 19 Çözümler 27 Beğeniler 4.123 Yer LTAI 5 Eylül 2024 #4 Bazıları solo olmayabilir, "beni etkileyen kısımlar" desem daha uygun olur. Sürprizbozan Hepsi Opeth'ten. Çok kırptım, aklım paylaşmadıklarımda kaldı. Sürprizbozan: Moonlapse Vertigo Sürprizbozan: Bleak Sürprizbozan: Ghost of Perdition Sürprizbozan: The Drapery Falls Sürprizbozan: White Cluster Sürprizbozan: Black Rose Immortal Sürprizbozan: The Night And The Silent Water Sürprizbozan: Burden Sürprizbozan: Heir Apparent Sürprizbozan: To Rid the Disease
Bazıları solo olmayabilir, "beni etkileyen kısımlar" desem daha uygun olur. Sürprizbozan Hepsi Opeth'ten. Çok kırptım, aklım paylaşmadıklarımda kaldı. Sürprizbozan: Moonlapse Vertigo Sürprizbozan: Bleak Sürprizbozan: Ghost of Perdition Sürprizbozan: The Drapery Falls Sürprizbozan: White Cluster Sürprizbozan: Black Rose Immortal Sürprizbozan: The Night And The Silent Water Sürprizbozan: Burden Sürprizbozan: Heir Apparent Sürprizbozan: To Rid the Disease