Detaylar
Kim cevapladı?AnkiDaster
Uzman
Soner Aydoğdu.
EmperorAntares
Uzman
Vefalı ve hırslı yerli oyunculara hep hasta olmuşumdur. Bu yüzden Bülent Korkmaz diyebilirim. Ayrıca gerek kalitesiyle gerekte karakteriyle Selçuk İnan. PES 2013'te az freekick atmadım onunla ya...
Uzun zaman sonra PES 2013 oynayan birini gördüm. Ben de frikikleri iki topçuyla atmayı seviyordumVefalı ve hırslı yerli oyunculara hep hasta olmuşumdur. Bu yüzden Bülent Korkmaz diyebilirim. Ayrıca gerek kalitesiyle gerekte karakteriyle Selçuk İnan. PES 2013'te az freekick atmadım onunla ya...
- Sergio Canales
- Selçuk İnan
EmperorAntares
Uzman
Valla 2013 GS kadrosu o kadar iyiydi ki hep onunla oynardım, istediğim bütün tarzda oyuncular oradaydı. Savaşçı Melo, sniper Sneijder, ahtapot Muslera, duvar Ujfalusi, çare drogbaUzun zaman sonra PES 2013 oynayan birini gördüm. Ben de frikikleri iki topçuyla atmayı seviyordum
- Sergio Canales
- Selçuk İnan
Oyunda freekick atmak zordu ama çok keyifliydi, Carlos çok feci atıyordu, Selçuk'ta çok güzel isabet ve falso veriyordu ya.
Canepe
Uzman
Şuan Kenan diyebilirim, izlerken stili cidden haz veriyor. Geniş çapta ise izlediklerim arasında Selçuk, Ferdi, Cengiz (Fransa maçı zamanları), daha geride Nihat, Semih.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311