En sevmedigim seylerden biri: Para

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Charles Smith
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 287
  • Etiketler Etiketler
    para

Charles Smith

Üstün
Makaleler
3
Hayatıma para girdiğinden beri sorunum eksik olmadı. Paradan önce daha mutluydum. Para yüzünden farklı şeyler yaşıyorum artık. Zaten etrafımda da sürekli para yüzünden kavgalar veya dedikodular var. Bu yüzden nefret ediyorum paradan. Elimde olması, kazanması ve sayması bana zevk verse de onun yüzünden başıma kötü şeyler geliyor.

Elime geçen para öyle yüksek bir meblağ değil. O paraya bir bisiklet alinmaz, bilgisayar alinmaz. Telefon bile alinmaz. O kadar düşük bir meblağ ama yine de hayatimi çok olumsuz etkiliyor.

Tanrıya inancı olanlar için de ekleme yapayım, para kuruşuna kadar helal.

Haklısın Charles Ağabey, Arthur ile bizon avlamaya devam.

Konuyu okuyorum okuyorum dedim adam parayı buldu herhalde; bir baktım ekmek parasıymış . Yaşınız küçük herhalde. Ailenize verin madem veya yatırım yapın.

Yok hocam. Abartılı yazdım bilerek. Çevremden gördüklerimi aktardım birinci ağızdan. Ailemde duracağına kenarda dursun elimdeki para. Arada harcarım. İse yaşayacaksa veririm.

Para seni bozmuş oğlum.

Olunca da olmuyor olmayınca da.

Haklısın Charles Ağabey, Arthur ile bizon avlamaya devam.

Gerekmedikçe avlamam

Hocam benim çok sevdiğim şeylerden birisi yaşlanınca ne olursa olsun beni direkt emekli edecek çünkü.

Eğer sevmiyorsan bana verebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…