Mamistv1 Uzman Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 170 Çözümler 1 Beğeniler 85 Bugün 20:45 #11 "Hey dostum sana yardım ederim ama şimdi köle gibi bana bi 20 görev yap, bunları haritanın en ucra köşelerine koydum hadi git"
"Hey dostum sana yardım ederim ama şimdi köle gibi bana bi 20 görev yap, bunları haritanın en ucra köşelerine koydum hadi git"
Bruhistan Başarılı Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 1.141 Çözümler 1 Beğeniler 1.133 Bugün 20:57 #12 Mamistv1 dedi: "Hey dostum sana yardım ederim ama şimdi köle gibi bana bi 20 görev yap, bunları haritanın en ucra köşelerine koydum hadi git" Genişletmek için tıkla... En çok Stalker'da ve Warbandde oluyor bu durum.
Mamistv1 dedi: "Hey dostum sana yardım ederim ama şimdi köle gibi bana bi 20 görev yap, bunları haritanın en ucra köşelerine koydum hadi git" Genişletmek için tıkla... En çok Stalker'da ve Warbandde oluyor bu durum.
KS KS Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.812 Çözümler 83 Beğeniler 5.975 Yer Haddonfield, Illinois Bugün 20:57 #13 Mamistv1 dedi: "Hey dostum sana yardım ederim ama şimdi köle gibi bana bi 20 görev yap, bunları haritanın en ucra köşelerine koydum hadi git" Genişletmek için tıkla... Şu herif. Bi' kaşık suda boğacağım.
Mamistv1 dedi: "Hey dostum sana yardım ederim ama şimdi köle gibi bana bi 20 görev yap, bunları haritanın en ucra köşelerine koydum hadi git" Genişletmek için tıkla... Şu herif. Bi' kaşık suda boğacağım.