E Efe Tek Çalışkan Katılım 19 Ekim 2025 Mesajlar 78 Beğeniler 16 12 Kasım 2025 #1 Hangi yol daha mantıklı ve ucuz, hangisini tercih etmeliyim? Türkiye'deki dijital mağazalardan klasik indirim beklemek mi, yurt dışından getirmeye çalışmak mı? Yurt dışından getirirsek garanti işlemleri nasıl olacak? Başka bir yolu var mı?
Hangi yol daha mantıklı ve ucuz, hangisini tercih etmeliyim? Türkiye'deki dijital mağazalardan klasik indirim beklemek mi, yurt dışından getirmeye çalışmak mı? Yurt dışından getirirsek garanti işlemleri nasıl olacak? Başka bir yolu var mı?
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.499 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.713 12 Kasım 2025 #2 Ikinci el Sahibinden elden bir sekilde almak en ucuz yol. Fakat guvenilirliginin garantisini kimse veremez.
Ikinci el Sahibinden elden bir sekilde almak en ucuz yol. Fakat guvenilirliginin garantisini kimse veremez.
A ahmetkoc90 Gelişen Katılım 10 Kasım 2025 Mesajlar 3 Beğeniler 0 15 Kasım 2025 #3 bütçeye göre tercih edilmeli. birine mantıklı olan diğerine mantıksız olabilir. 3 seçenek var: yurtdışından (garanti dert, ama ucuz) 2.el (ucuz ama riskli) bilkom garantili (pahalı ama kafa rahat) ithalatçı garantili diye sıfır satanlar da var ama onlara ben 2.el gözüyle bakıyorum, kullanılmış ve pahalı, en mantıksız seçenek bu olur. ben yurtdışından aldım
bütçeye göre tercih edilmeli. birine mantıklı olan diğerine mantıksız olabilir. 3 seçenek var: yurtdışından (garanti dert, ama ucuz) 2.el (ucuz ama riskli) bilkom garantili (pahalı ama kafa rahat) ithalatçı garantili diye sıfır satanlar da var ama onlara ben 2.el gözüyle bakıyorum, kullanılmış ve pahalı, en mantıksız seçenek bu olur. ben yurtdışından aldım