En yaşanılabilir şehir neresi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EmirhanRadicus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Öyle ancak belirttiğim gibi, Eskişehir'e gelen kitle eskiye nazaran çok fazla değişti ve üniversite okuyacağım şehirin bu tarzda bir yer olmasını pek istemem, Konya mantıklı ama.

Konya'ya mantıklı diyorsanız size Yozgat bile güzel gelir. Eskişehir'de espark ın çevresinde bir yerlerde aklıyordum neresi olduğun bilmiyorum tam. Çok da güzel yerlerdi hiç öyle sabahlara kadar partileyen alkol içen insanlar görmedim.

İstanbul dışına çıkmamışsın diye düşünüyorum. Bir kere bir öğrenci İstanbul'da ev bulamaz ev. Normal adam bulamıyorum.

Eskişehir, Konya. Emin ol diğer şehirlerde de fiyat artışı falan var. Oraya özgü değil yani.

Konya'ya laf edecek çıkacak şimdi. Arkadaşlar, kira ucuz yemek ucuz market ucuz. Ev kiraları da eh işte.
Hocam peki konya insanı, okumaya gelen kitle nasıl?

Konya'ya mantıklı diyorsanız size Yozgat bile güzel gelir. Eskişehir'de espark ın çevresinde bir yerlerde aklıyordum neresi olduğun bilmiyorum tam. Çok da güzel yerlerdi hiç öyle sabahlara kadar partileyen alkol içen insanlar görmedim.

Yok. Yozgat kadar değil ancak birkaç sefer Konya'ya gitmişliğim oldu, imkanları da güzeldi.

Ucuzluk bakımından en iyi yer Adana ama 2-3 mahallesi yaşanabilir değil.

Onun haricinde nüfusu az yerlere bakabilirsiniz. İstanbul'a bakmayın yeter.
Hocam adananın sıcağı pek çekilmez gibime geliyor, bi öğrenci için sürekli klima açmak biraz sıkıntı ama sokak lezzetleri şahane.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt