En yaşanılabilir şehir neresi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EmirhanRadicus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Antalya olabilir ama iki şart ile: 1) Evin içinde her odada klima olacak. 2) Arabada da klima olacak. Antalya'da evin varsa ve denize yakınsa çok güzel olur. Ayrıca, araba şart diye düşünüyorum. Antalya'da otobüs ve tramvay ile uğraşmak büyük işkence olur.

En yaşanır şehir bence İstanbul hocam.
Zengin bile olsam İstanbul'da yaşamam sanırım, çünkü arabaya binip bir yere gitmek istesen çok fazla vakit kaybı.

Antalya olabilir ama iki şart ile: 1) Evin içinde her odada klima olacak. 2) Arabada da klima olacak. Antalya'da evin varsa ve denize yakınsa çok güzel olur. Ayrıca, araba şart diye düşünüyorum. Antalya'da otobüs ve tramvay ile uğraşmak büyük işkence olur.

Zengin bile olsam İstanbul'da yaşamam sanırım, çünkü arabaya binip bir yere gitmek istesen çok fazla vakit kaybı.

Hocam Antalya'ya da Muğla çok düşündüm, sabah kafede çalışıp ikinci öğretim ile akşam üniversiteye gitmeyi ama sıcak olması ve Rus-Ukrayna'lı nüfusu yüzünden kiraların aşırı fazla olduğu söyleniyor doğru mu?

Bosuna Konya'ya laf atmayin. Ulasim olsun sehir planlanmasi olsun duzen olsun her yonuyle cok iyi bir yer. Hele Izmir ve Istanbuldan cok cok iyidir zaten. Istanbul'da yasayanlar her gun her yeri geziyormus gibi yorum yapiyorlar.

Bence en yasanmaz yerler Izmir ve Istanbul'dur. Istanbul cok karisik ve duzensiz. Kalabalik. Izmir pis ve insani da sevilmez. Kucuk sehirler her zaman daha iyidir cunku sehirlesme gec basladigindan planlidir ve belediyeler oy icin gercekten calisirlar. Benim gozlemim boyle.

Bosuna Konya'ya laf atmayin. Ulasim olsun sehir planlanmasi olsun duzen olsun her yonuyle cok iyi bir yer. Hele İzmir ve İstanbul'dan cok cok iyidir zaten. İstanbul'da yasayanlar her gun her yeri geziyormus gibi yorum yapiyorlar.

Bence en yasanmaz yerler İzmir ve İstanbul'dur. İstanbul cok karisik ve duzensiz. Kalabalik. İzmir pis ve insani da sevilmez. Kucuk sehirler her zaman daha iyidir cunku sehirlesme gec basladigindan planlidir ve belediyeler oy icin gercekten calisirlar. Benim gozlemim boyle.

Peki hocam Konya'nın insanı, sosyal olanakları falan nasıl?

Hocam Antalya'ya da Muğla çok düşündüm, sabah kafede çalışıp ikinci öğretim ile akşam üniversiteye gitmeyi ama sıcak olması ve Rus-Ukrayna'lı nüfusu yüzünden kiraların aşırı fazla olduğu söyleniyor doğru mu?
Valla, onu bilmiyorum. Ben sadece zengin olursam Antalya'da yaşarım diye düşünüyorum, çünkü en mantıklı seçenek orası geliyor. Fakir ya da orta kesimde ise Türkiye'nin her yeri zor; büyükşehirlerden uzak durmak lazım biraz.

Başlık biraz geneli kapsadığı için alt metni okumamıştım, ama üniversite için yazıyormuş yüksek ihtimalle. Gene, küçük şehirler daha iyi olacaktır, ama kazandığınız üniversite ve bölüm iyiyse, hangi şehirde olursa olsun gidin bence.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt