En yaşanılabilir şehir neresi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EmirhanRadicus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Hocam peki konya insanı, okumaya gelen kitle nasıl?

Okumaya gelen insan tıpa gelir genelde. Ayrıca hangi ilçede olduğun değişir. Selçuklu'dan Meram'a geçildikçe daha da rahat davranan insanlar görürsün. Karatay ise keko dolu. Ayrıca şehrin tam merkezi Kültürpark var. Her türden insan görürsün orada.

Bir de ayrı şehir olmaya çalışan Ereğli var. Hiç gitmedim yorum yapmam doğru olmaz. Merkez değildir zaten.

Öncelikle İstanbul'un ne kadar pahalı olduğunun farkında mısın? Üstüne bir de o şehrin kalabalığı, trafiği derken dışarıdan gelen insanı aşar o şehir. Kiraları zaten söylemiyorum bile. Eskişehir olabilir ama. Eskişehir'e birkaç defa gitmiştim, yaşanılabilir bir yer açıkçası.
Hocam kira harici en ucuz şehir olduğunun farkındayım , merak etmeyin. Sadece ek gelir olarak aylık 30k PC alsatından para kırıyor , toplam ortalama aylık 150k civarı para kazanıyorum. Ayrıca ulaşım açısından istediğim her yere hem çok yakın araç masrafı çok az oluyor , hem de çok hızlı bir şekilde gidiyorum . Zaman kaybı olmaması bir kenara İBB olanakları geniş olduğu için eğlencem bile bedava oluyor.
Antalya olabilir ama iki şart ile: 1) Evin içinde her odada klima olacak. 2) Arabada da klima olacak. Antalya'da evin varsa ve denize yakınsa çok güzel olur. Ayrıca, araba şart diye düşünüyorum. Antalya'da otobüs ve tramvay ile uğraşmak büyük işkence olur.

Zengin bile olsam İstanbul'da yaşamam sanırım, çünkü arabaya binip bir yere gitmek istesen çok fazla vakit kaybı.
Aksine ben aracım yerine motorsiklet ile gidiyorum hocam. Başka bir şehirde isteseniz dahi bir güne sığdıramanın imkansız olduğu hayatı akşam 8 de evde olarak geçiriyorum. Çünkü diğer şehirler çok büyük ve ulaşım uzun sürüyor hocam.

Aksine ben aracım yerine motorsiklet ile gidiyorum hocam.
Buna katılıyorum. İstanbul'da motorun olursa baya rahat edilir. İlla çok pahalı bir şeye gerek yok, motor sektörü nasıl bilmiyorum. Üniversite sonuna götürecek bir motor bulunursa İstanbul'da güzel sayılır, ama kira pahalı. Masraflar hakkında bilgim yok.

Konya'ya mantıklı diyorsanız size Yozgat bile güzel gelir. Eskişehir'de espark ın çevresinde bir yerlerde aklıyordum neresi olduğun bilmiyorum tam. Çok da güzel yerlerdi hiç öyle sabahlara kadar partileyen alkol içen insanlar görmedim.

Konya'yı yobaz yerler gibi sanma. Hayatında hiç Grand Millenium'a gittin mi😃 Aslında pavyonlarımız da vardı da bir süreliğine yıkıldı yapılıyor şu anda.

Ben de İstanbul'da okumayı düşünüyorum. Aslında, bi' motor ehliyeti düşünmüyor değilim şu anda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konya'yı yobaz yerler gibi sanma. Hayatında hiç Grand Millenium'a gittin mi😃 aslında pavyonlarımız da vardı da bir süreliğine yıkıldı yapılıyor şu anda.

Konya'yı yobaz yerler gibi sanmayayım mı? Sanamam zaten çünkü direkt yobazlığın kelime anlamı. Kapalı olmayan kadın görünce taşlayacakmış gibi bakıyorlar.

Konya'yı yobaz yerler gibi sanmayayım mı? Sanamam zaten çünkü direkt yobazlığın kelime anlamı. Kapalı olmayan kadın görünce taşlayacakmış gibi bakıyorlar.

Yahu hayatında Yaka Meram'a Yeniyol'a gitmemişsin bana burada açık kadın görünce taşlayacak gibi bakıyorlar diyorsun. Kültürpark'dayım şu anda önümde kapalı insan yok diyebilirim. Ne kadar saçma düşünceler bunlar ya, nereden duyuyorsunuz.

Geri
Yukarı Alt