P Poyrazzx Çalışkan Katılım 30 Mart 2026 Mesajlar 15 Beğeniler 2 5 Mayıs 2026 #1 Arkadaşlar, Crimson Desert aldım ama parayı kesmedi. Blokaj gözüküyor, kesecek mi bu parayı ilerleyen saatlerde? Başıma bela olmasın. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2026
Arkadaşlar, Crimson Desert aldım ama parayı kesmedi. Blokaj gözüküyor, kesecek mi bu parayı ilerleyen saatlerde? Başıma bela olmasın.
Vadbav Başarılı Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.798 Çözümler 6 Beğeniler 1.267 5 Mayıs 2026 #2 Poyrazzx dedi: Arkadaşlar, Crimson Desert aldım ama parayı kesmedi. Blokaj gözüküyor, kesecek mi bu parayı ilerleyen saatlerde? Başıma bela olmasın. Genişletmek için tıkla... Keserler.
Poyrazzx dedi: Arkadaşlar, Crimson Desert aldım ama parayı kesmedi. Blokaj gözüküyor, kesecek mi bu parayı ilerleyen saatlerde? Başıma bela olmasın. Genişletmek için tıkla... Keserler.
D Denkc Becerikli Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 167 Beğeniler 59 5 Mayıs 2026 #3 Poyrazzx dedi: Arkadaşlar Crimson desert aldım ama parayı kesmedi blokaj gözüküyor kesecek mi bu parayı ilerleyen saatlerde başıma bela olmasın. Genişletmek için tıkla... Yurt dışı alışverişi olduğu için o parayı harcayamazsın, bloke gelir, sonra otomatik olarak gider para hesabından. Başına bela olmazsın merak etme.
Poyrazzx dedi: Arkadaşlar Crimson desert aldım ama parayı kesmedi blokaj gözüküyor kesecek mi bu parayı ilerleyen saatlerde başıma bela olmasın. Genişletmek için tıkla... Yurt dışı alışverişi olduğu için o parayı harcayamazsın, bloke gelir, sonra otomatik olarak gider para hesabından. Başına bela olmazsın merak etme.