Eneba'dan Persona 5 Royal alınır mı?

OneKnight

Uzman
Microsoft Store'dan çok daha ucuza geldiğini biliyorum evet ama Steam üzerinden almak istiyorum. Eneba dışında Steam key olarak daha ucuza alabileceğim bir yer yok gibi gözüküyor. Uzun zamandır Türkçe yamasının yayınlanmasını bekliyordum ve nihayet yama yayınlandı. Yama çıkana kadar satın almayı erteliyordum şimdi almak istiyorum. 750TL gibi bir fiyata geliyor olacak sizce alınır mı?

Alınır güzel fiyat, ayrıca eneba güvenilirdir, herhangi bir key sorununda sana ücretsiz yenisini veriyorlar ya da para iadesi yapıyorlar.

Güvenilir site galiba bi ara prime burdan bedava oyun veriyordu hatırlayan var mı?

Alınır güzel fiyat, ayrıca eneba güvenilirdir, herhangi bir key sorununda sana ücretsiz yenisini veriyorlar ya da para iadesi yapıyorlar.

Kullandıktan sonra iade etme gibi bir şansım yok değil mi hocam?

@Spock Hocam satın aldım ama ürünü etkinleştirdikten sonra ürün ismi şu şekilde gözüküyordu Persona 5 Royal - Retail - [Physical] (RoW) acaba bir sorun olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…