Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

5438

Deneyimli
Makaleler
1
Bilmeyenler için olayı özetleyeyim
@enginbey8108 isimli eleman, 2021'den beri Custom ISO yapmaya çalışıyor. Verilen tüm cevaplara "olmadı" diyor ve tek yaptığı şey insanların vaktini çalmak. Adamın tamamen troll olduğunu bir gün attığı linkten çözüm gösterildiğininde fark ettim. Şu zamana kadar banlanmamış olmasına da şaşırdım açıkçası.

Ne diyorsunuz? Sizce enginbey banlanmalı mı? Neredeyse tüm forumlara bu tarz konular açıyor ve milletin vaktini sömürüyor. Bıktırdı artık.

Bu söyleyeceğim şey biraz garip olacak ama bunu bilet açarak da dile getirebilirsin. Öbür türlü hedef göstermeye girebilir. E madem konu onaylandı, ben de şu yorumumu yapayım: Çoğu insan bu adamın her konuda yerinde saydığının farkında. Eğer birileri bu arkadaşın konularından sıkıldıysa en basitinden kendisini göz ardı edebilir. Herkesin böyle bir hakkı var.

Konuya gelirsek, bence banlanmasın; arada bir gülmek iyi oluyor.

Bu söyleyeceğim şey biraz garip olacak ama bunu bilet açarak da dile getirebilirsin. Öbür türlü hedef göstermeye girebilir. E madem konu onaylandı, ben de şu yorumumu yapayım: Çoğu insan bu adamın her konuda yerinde saydığının farkında. Eğer birileri bu arkadaşın konularından sıkıldıysa en basitinden kendisini göz ardı edebilir. Herkesin böyle bir hakkı var.
Hocam doğru diyorsunuz ama neredeyse her gün açıyor. Yani göz ardı etsem başka forumda karşıma falan çıkıyor.

Konuya gelirsek, bence banlanmasın; arada bir gülmek iyi oluyor.
Aslında evet ama forumunda bir düzeni var.

Yardım etmeyen sizisiniz kızdırmasını bilirsiniz insanları ama bunu mu bekliyorsunuz ya banlamak elinize ne geçiyorsa.
Yardım etmeyen biz değiliz, anlamayan ve papağan gibi "olmadı" diyen sensin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.