Enstrüman öğrenme süreci nasıldır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1138
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 249
  • Etiketler Etiketler
    gitar

1138

Uzman
Makaleler
6
Merhabalar, müzik dinlemeyi çok seven birisi olarak bir enstrüman öğrenip çalmayı çok istiyorum. Piyano ve gitar bu isteğimdeki listenin başında geliyor ancak öğrenme süreci hakkında endişelerim var. İstekli olsam da yeni bir şeyler öğreneceğim zaman çabuk pes edebiliyorum, sıkılabiliyorum. İlerleyen zamanlarda 3000-4000 TL gibi bir bütçe ayırıp akustik gitar alsam ve evde tek başıma öğrenmeye kalksam bu süreç nasıl geçer? Ne kadar zaman ayırmam gerekir? Kendi tecrübelerinizi aktarabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi başınıza internetin yardımıyla da öğrenebilirsiniz. Elbette enstrüman çalmayı öğrenmenin süresi kişiden kişiye değişir, ama boş vaktinizin bir kısmını enstrüman çalmaya ayırsanız yavaş yavaş tecrübe kazanırsınız.

2 senelik keman 1 senelik klasik gitar 1 sene elektro 1 sene piyano onun harici ney ve mızıka çalmış biri olarak enstrüman çalmakta en ama en önemli şey sadece bir tanedir. Oda istikrar. Ara verirseniz, UNUTURSUNUZ. Her gün en az 45 dakika.

Şu an hiç birini çalamam.Gitarı kurssuz öğrenmek mümkündür onuda söyleyeyim ama kurs olsa daha hoş olur.

Elektro gitarı kötü bir dönem geçirirken sattım sonra pişman oldum en zevkli aletti kullandığım. O amfiyi ayarlayıp değişen sesi görmek Anastasia calabiliyordum çok güzeldi.

Kemanı öğretmenim başka şehre gittiği için mecburi bıraktım.

Bana göre kolay geçti. Çok iyi gitar çalarım.

3000-4000 bandında akustik gitar öneriniz var mıdır? Bu fiyatlarda alacağım gitar tatmin eder mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…