Enter tuşuna basınca konu açılmasın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4284
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 479

4284

Uzman
Makaleler
1
3 gün önce bu konuyla ilgili 2 kere sorun yaşadım. Birinde hızlıca rapor verdim ve açılmadan silindi ama diğerini, anlam veremediğim şekilde konu düzenleme ekranında kaldığı için konu açmadım sandım ama açmış. Neyse, konumuza gelelim: Enter tuşuna basınca konu açılmasın. Android'de şu anda böyle bir sorun var; enter tuşuna basınca konu açılıyor.

Artı 16 Eksi
Mesaj kısmında deneyin zaten çalışmayacaktır, başlıkta denemeyin zira konuyu gönderir.
Bence bir uyarı mesajı döndürebilir. Başlık kısmında boşluk (o boşluk Enter tuşu ile alakalı olan boşluk) bırakamazsınız gibi.

Şimdi fark ettim, enter tuşu ile boşluk tuşunu karıştırmışım. Aynı olduğunu sanmışım, Dediğim tuş enter tuşu. Telefonda bir satır aşağıya inmek için kullanılan tuş.

Buna bakalım, daha önce de istenmişti.
Başlık kısmında enter tuşuna basınca konu açılıyor. Bunun sebebi, başlıkta satır atlama olmadığı için konu açılıyor doğrudan. Bunun yerine uyarı mesajı döndürebilir: 'Başlıkta satır bırakamazsınız' gibi.

Başlık kısmında enter tuşuna basınca konu açılıyor. Bunun sebebi, başlıkta satır atlama olmadığı için konu açılıyor doğrudan. Bunun yerine uyarı mesajı döndürebilir: 'Başlıkta satır bırakamazsınız' gibi.
Ya da konuyu açmayı onaylıyor musunuz gelebilir basitçe.

Geri
Yukarı Alt