Emre.py Üstün Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 1.686 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.488 Yer Adana 27 Ocak 2026 #1 Asla düzelmiyor. Sürekli aynı hata.
Wartz Başarılı Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.101 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.890 27 Ocak 2026 #2 Modemi resetleyin veya IP değiştirin.
KS KS Emre.py Üstün Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 1.686 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.488 Yer Adana 27 Ocak 2026 #3 Wartz dedi: Modemi resetleyin veya IP değiştirin. Genişletmek için tıkla... Modemi geçenlerde resetlemeden önce de aynı hatayı alıyordum. Daha doğrusu pazar ekonomisinin hareketliliğinden beri bu problemi yaşıyorum.
Wartz dedi: Modemi resetleyin veya IP değiştirin. Genişletmek için tıkla... Modemi geçenlerde resetlemeden önce de aynı hatayı alıyordum. Daha doğrusu pazar ekonomisinin hareketliliğinden beri bu problemi yaşıyorum.
S shanzy Uzman Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 4 Beğeniler 0 14 Şubat 2026 #4 Emre.py dedi: Modemi geçenlerde resetlemeden önce de aynı hatayı alıyordum. Daha doğrusu pazar ekonomisinin hareketliliğinden beri bu problemi yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba düzelttiniz mi halen devam ediyor mu bende aynı hatayı alıyorum birkaç gündür.
Emre.py dedi: Modemi geçenlerde resetlemeden önce de aynı hatayı alıyordum. Daha doğrusu pazar ekonomisinin hareketliliğinden beri bu problemi yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba düzelttiniz mi halen devam ediyor mu bende aynı hatayı alıyorum birkaç gündür.
KS KS Emre.py Üstün Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 1.686 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.488 Yer Adana 15 Şubat 2026 #5 shanzy dedi: Merhaba düzelttiniz mi halen devam ediyor mu bende aynı hatayı alıyorum birkaç gündür. Genişletmek için tıkla... Bi düzeliyor, bi bozuluyor.
shanzy dedi: Merhaba düzelttiniz mi halen devam ediyor mu bende aynı hatayı alıyorum birkaç gündür. Genişletmek için tıkla... Bi düzeliyor, bi bozuluyor.