KS KS FortmanForever Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 957 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 1.375 Yer Coruscant 19 Aralık 2024 #11 Emile A239 dedi: Eğer bu bilgi doğruysa güzel haber. Vampire survivors da epey eğlenceli oyundur. Kafa dağıtmalık bir oyun da. Genişletmek için tıkla... Şu anda resmi olarak Epic Games'te ücretsiz hocam.
Emile A239 dedi: Eğer bu bilgi doğruysa güzel haber. Vampire survivors da epey eğlenceli oyundur. Kafa dağıtmalık bir oyun da. Genişletmek için tıkla... Şu anda resmi olarak Epic Games'te ücretsiz hocam.
D Dracula Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 1.512 Çözümler 15 Beğeniler 1.227 19 Aralık 2024 #12 Nixc0r dedi: Bu sızıntı yalnızca bugünün oyununu kapsıyordu diye biliyorum. Yani, yanlış bilmiyorsam şu anlık ortada net bir liste yok. Genişletmek için tıkla... Ortada dolanan var bir tane ama emin değilim. FortmanForever dedi: Şu anda resmi olarak Epic Games'te ücretsiz hocam. Genişletmek için tıkla... Geçen iki gün önce sırf bir şeyi mobilde yapamadım diye torrent indirio hileyle bitirmiştim. Aldım hemen.
Nixc0r dedi: Bu sızıntı yalnızca bugünün oyununu kapsıyordu diye biliyorum. Yani, yanlış bilmiyorsam şu anlık ortada net bir liste yok. Genişletmek için tıkla... Ortada dolanan var bir tane ama emin değilim. FortmanForever dedi: Şu anda resmi olarak Epic Games'te ücretsiz hocam. Genişletmek için tıkla... Geçen iki gün önce sırf bir şeyi mobilde yapamadım diye torrent indirio hileyle bitirmiştim. Aldım hemen.
Silco Yetkin Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 584 Çözümler 2 Beğeniler 436 19 Aralık 2024 #13 Hediye olarak profil güncellemesi bekliyorum. Epic Games'in ilerleyen zamanlarda izleyeceği yol haritası paylaşıldı!
Hediye olarak profil güncellemesi bekliyorum. Epic Games'in ilerleyen zamanlarda izleyeceği yol haritası paylaşıldı!
ornitorenk Uzman Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 910 Beğeniler 368 19 Aralık 2024 #14 Epic oyun dağıtıyor abi. O sırada dağıttığı oyun.
Nixc0r Uzman Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 103 Çözümler 1 Beğeniler 158 19 Aralık 2024 #15 ornitorenk dedi: Epic oyun dağıtıyor abi. O sırada dağıttığı oyun. Genişletmek için tıkla... Oyun kaliteli bu arada. Keşke DLC'lerde verilseydi.
ornitorenk dedi: Epic oyun dağıtıyor abi. O sırada dağıttığı oyun. Genişletmek için tıkla... Oyun kaliteli bu arada. Keşke DLC'lerde verilseydi.
Ratchet Yetkin Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 709 Çözümler 1 Beğeniler 359 20 Aralık 2024 #16 Caner Uncu dedi: @Ratchet, Vampire Survivor, türünün en iyi oyunlarından. Belki de en iyisi. Daha önce ödül de aldı, o yüzden sevinmek normal. Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyordum.Denemek lazım o zaman.
Caner Uncu dedi: @Ratchet, Vampire Survivor, türünün en iyi oyunlarından. Belki de en iyisi. Daha önce ödül de aldı, o yüzden sevinmek normal. Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyordum.Denemek lazım o zaman.
Ginko Başarılı Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 172 Beğeniler 168 21 Aralık 2024 #17 İstediğim bir oyundu ama almayı unuttum üzdü.
KS KS FortmanForever Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 957 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 1.375 Yer Coruscant 21 Aralık 2024 #18 Ginko dedi: İstediğim bir oyundu ama almayı unuttum üzdü. Genişletmek için tıkla... Epic Games genellikle ücretsiz oyunları bir süre sonra tekrar veriyor hocam. Muhtemelen ileride yeniden ücretsiz verirler.
Ginko dedi: İstediğim bir oyundu ama almayı unuttum üzdü. Genişletmek için tıkla... Epic Games genellikle ücretsiz oyunları bir süre sonra tekrar veriyor hocam. Muhtemelen ileride yeniden ücretsiz verirler.
termalmacun Başarılı Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 1.175 Çözümler 7 Beğeniler 702 21 Aralık 2024 #19 FortmanForever dedi: Epic Games genellikle ücretsiz oyunları bir süre sonra tekrar veriyor hocam. Muhtemelen ileride yeniden ücretsiz verirler. Genişletmek için tıkla... Bende 1 haftalık sanıp almamıştım, üzdü. Tekrar ücretsiz olur umarım. Güzel oyuna benziyor.
FortmanForever dedi: Epic Games genellikle ücretsiz oyunları bir süre sonra tekrar veriyor hocam. Muhtemelen ileride yeniden ücretsiz verirler. Genişletmek için tıkla... Bende 1 haftalık sanıp almamıştım, üzdü. Tekrar ücretsiz olur umarım. Güzel oyuna benziyor.