Epic Games Data Base sızıntısında birçok PC'de olmayan oyunun PC'ye geleceği kesinleşti

Makaleler
1
Epic Games, Steamdb tarzı bir sistem başlatmıştı, bu sistemin data base'i sızdırıldı ve birçok PC'de olmayan oyunun PC'ye geleceği kesinleşti.

RDR 1, TLOU 2 ve FF16'nın PC'ye geleceği zaten biliniyordu.

Oyunlardan bazıları:
The Last of Us Part 2
Red Dead Redemption 1
Final Fantasy 16
Turok
Final Fantasy 9 Remake

The Last of Us, 2025 Q1 veya en geç Q2 gibi gelir diye düşünüyorum. İlla dizi ile entegre olacak herhalde.

İfadeler: 444
The Last of Us, 2025 Q1 veya en geç Q2 gibi gelir diye düşünüyorum. İlla dizi ile entegre olacak herhalde.
Portun hazır olduğu söyleniyor, zaten hazır olup çıkarmamalarının sebebi büyük ihtimalle dizinin 2. sezonuyla beraber çıkartmaktır.

Dandik dizilerinin rating yapmasını bekliyorlar çıkartmak için. Yoksa oyunun hazır olduğu belli.

Ah ah nereden de tuttu şu dizi.

@444

Eğer 2025 Q1'de çıkacaksa zaten 2024 Ekim-Kasım-Aralık gibi garanti duyurulur. Part 1 Kasım-Aralık gibi duyurulmuştu, aynı yolu izleyeceklerini düşünüyorum ben.

Part 1 gibi rezil bir port çıkmaz umarım. Bir de 1 sene oyunu adam etmeleri için bekleriz.

Zort games şaşırtmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…