Emre.py Üstün Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 1.686 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.488 Yer Adana 21 Mayıs 2024 #31 Karttan ısrarla nitro parası kesmeye çalışıyor. Böyle saçmalık mı olur? İyi ki Papara'yı kullanıyorum bu tarz işler için sanal kart olarak.
Karttan ısrarla nitro parası kesmeye çalışıyor. Böyle saçmalık mı olur? İyi ki Papara'yı kullanıyorum bu tarz işler için sanal kart olarak.
S SoldierBoyBabam Üstün Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 1.078 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 1.408 Yer Afyonkarahisar 21 Mayıs 2024 #32 Emre.py dedi: Karttan ısrarla nitro parası kesmeye çalışıyor. Böyle saçmalık mı olur? İyi ki Papara'yı kullanıyorum bu tarz işler için sanal kart olarak. Genişletmek için tıkla... Parayı kestikten sonra geri yatırıyor. Bence bu alan kişileri azaltmak için koyulmuş.
Emre.py dedi: Karttan ısrarla nitro parası kesmeye çalışıyor. Böyle saçmalık mı olur? İyi ki Papara'yı kullanıyorum bu tarz işler için sanal kart olarak. Genişletmek için tıkla... Parayı kestikten sonra geri yatırıyor. Bence bu alan kişileri azaltmak için koyulmuş.