• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Çözüldü Epic Games "Hesabın şu anda daha fazla ücretsiz oyun indiremez" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AsusAdam

Gelişen
Epic Games'te 2 haftadır ücretsiz oyunları alamıyorum. "hesabın şu anda daha fazla ücretsiz oyun indiremez." hatası alıyorum sipariş ekranında. Çözümü nedir?

Çözüm
Epic Games'te 2 haftadır ücretsiz oyunları alamıyorum. "hesabın şu anda daha fazla ücretsiz oyun indiremez." hatası alıyorum sipariş ekranında. Çözümü nedir?

Eki Görüntüle 135677

Bu hata WARP veya GoodbyeDPI veya işte IP adresinizi değiştiren bir şey yüzünden oluyor.
DNS'i veya GoodbyeDPI'ı kapatıp tekrar satın alımı deneyin. Bende de oldu ve böyle çözdüm.
İşinize yararsa lütfen çözüm olarak işaretleyin, iyi sosyaller.

Eki Görüntüle 135677

Bu hata WARP veya GoodbyeDPI veya işte IP adresinizi değiştiren bir şey yüzünden oluyor.
DNS'i veya GoodbyeDPI'ı kapatıp tekrar satın alımı deneyin. Bende de oldu ve böyle çözdüm.
İşinize yararsa lütfen çözüm olarak işaretleyin, iyi sosyaller.

Çözüm
deneyeyim hocam.

Teşekkürler hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…