Ratchet and Clank: Rift Apart, Mafia Trilogy ve Crysis Trilogy almıştım. Ancak Ratchet and Clank'i çok da beğenmedim o parayla daha iyi oyunlar alırım diye düşünüyorum, Şimdi ben bu oyunu iade edersem bana ne kadar para gelecek? (348TL Epic Ödülleri kullanmıştım.) Bir de Mafia neden iade edilmiyor? Paket şeklinde mi iade edeceğim?
Ratchet and Clank: Rift Apart, Mafia Trilogy ve Crysis Trilogy almıştım. Ancak Ratchet and Clank'i çok da beğenmedim o parayla daha iyi oyunlar alırım diye düşünüyorum, Şimdi ben bu oyunu iade edersem bana ne kadar para gelecek? (348TL Epic Ödülleri kullanmıştım.) Bir de Mafia neden iade edilmiyor? Paket şeklinde mi iade edeceğim?
1. İade Talebi: Epic Games hesabınıza giriş yapın ve iade talebi oluşturmak için "Hesap" bölümüne gidin.
2. İade Süresi: Oyunu alım tarihinden itibaren 14 gün içinde iade etmeniz gerekmektedir.
3. İade Tutarı: 348 TL Epic Ödülleri kullanıldığı için, bu tutarı iade alamayabilirsiniz. Para iadesi, yalnızca oyun fiyatının kalan kısmı üzerinden gerçekleşebilir.
- Oyunun toplam fiyatı: 1.099 TL
- Epic Ödülleri: 348 TL
- Kalan ödeme: 1.099 TL - 348 TL = 751 TL
- İade sonrası alacağınız miktar yaklaşık bu kalanın %100'ü olur.
Mafia: Trilogy İadesi:
İade Edilememesi: Mafia: Trilogy muhtemelen satın alma sırasında belirtilen şartlara göre iade edilemeyebilir. Bu, genellikle paket olarak alınan oyunların iade edilmemesi nedeniyle olabilir.
Paket İadesi: Eğer Mafia: Trilogy, tek başına satın alındıysa ve iade edilmesine yönelik durum söz konusu değilse, tüm paketin iade edilmesi gerekebilir. Ancak bu, sistemdeki belirlemelere bağlıdır.
Öneri:
- Oyunun iadesi ile ilgili kesin bilgi alabilmek için Epic Games müşteri destek ile iletişime geçebilir veya destek dökümanlarını kontrol edebilirsiniz.