Mevcut analizime göre (eski kurulumları denemek, mağaza tabanlı indirme girişimleri ve Kaspersky devre dışı bırakma dahil) standart çözüm yollarının tamamı sonuçsuz kaldı. Problemin çözümü için daha derinlemesine bir teşhis gerektiren alternatif bir yaklaşıma ihtiyacım var. Bu durumun üstesinden gelmek için hangi kesin adımları öneriyorsunuz? Kafayı yemek üzereyim çünkü.
Detaylar
Kim cevapladı?Şuanda öyle yapıyorum, bir sorunla karşılaşmam dimi güvenilir bir launcher diye umuyorum.Epic Games Launcher neden yüklenmiyor bilmiyorum. Bu konuda bilgim yok. Ama idareten sorunun çözümüne kadar Heroic Games Launcher kullanabilirsiniz.
Mevcut analizime göre (eski kurulumları denemek, mağaza tabanlı indirme girişimleri ve Kaspersky devre dışı bırakma dahil) standart çözüm yollarının tamamı sonuçsuz kaldı. Problemin çözümü için daha derinlemesine bir teşhis gerektiren alternatif bir yaklaşıma ihtiyacım var. Bu durumun üstesinden gelmek için hangi kesin adımları öneriyorsunuz? Kafayı yemek üzereyim çünkü.
Epic Games 1 haftadır sorunlu oyun indirme alışveriş giris yaparken büyük ihtimalle bir şey yapıyorlar gecicidir.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Açık kaynaklı bir yazılım. Linux camiasının Epic tarafındaki göz bebeği.
Bende kuruluydu sorunsuz kullanıyordum ancak bir anda kendi kendine silindi ve yüklemeye çalıştıkça geri yüklenmedi.Epic Games 1 haftadır sorunlu oyun indirme alışveriş giris yaparken büyük ihtimalle bir şey yapıyorlar gecicidir.
Şuanda kullanıyorum açık konuşmak gerekirse klasik Epic Games'in launcherından daha başarılı bence.Açık kaynaklı bir yazılım. Linux camiasının Epic tarafındaki göz bebeği.
Bende kuruluydu sorunsuz kullanıyordum ancak bir anda kendi kendine silindi ve yüklemeye çalıştıkça geri yüklenmedi.
Şu anda kullanıyorum açık konuşmak gerekirse klasik Epic Games'in launcherından daha başarılı bence.
Bende de öyle maalesef odeme ve kurulum olmuyor.