doiya Uzman Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 241 Çözümler 3 Beğeniler 116 23 Mart 2025 #1 Abi yemin ederim oyunu indirdim, doğruladım da, oyunu açmıyor. İnanmıyor yüklendiğini doğrula LS-0013 diyor. Yeniden başlattım sildim yükledim her şeyi yaptım olmadı. Daha ne yapmam lazım?
Abi yemin ederim oyunu indirdim, doğruladım da, oyunu açmıyor. İnanmıyor yüklendiğini doğrula LS-0013 diyor. Yeniden başlattım sildim yükledim her şeyi yaptım olmadı. Daha ne yapmam lazım?
Çözüm doiya 23 Mart 2025 Recep Baltaş dedi: Oyunu yönetici olarak çalıştırma gibi bir şey yapmadın değil mi? AnyDesk kurar mısın, bağlanıp bakmak isterim. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Nedense MSI Afterburner açıkken oyuna girince böyle bir hata alıyorum. Kapatınca girebiliyorum.
Recep Baltaş dedi: Oyunu yönetici olarak çalıştırma gibi bir şey yapmadın değil mi? AnyDesk kurar mısın, bağlanıp bakmak isterim. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Nedense MSI Afterburner açıkken oyuna girince böyle bir hata alıyorum. Kapatınca girebiliyorum.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.077 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.769 Yer İstanbul 23 Mart 2025 #2 Oyunu yönetici olarak çalıştırma gibi bir şey yapmadın değil mi? AnyDesk kurar mısın, bağlanıp bakmak isterim. Artı 0 Eksi
Oyunu yönetici olarak çalıştırma gibi bir şey yapmadın değil mi? AnyDesk kurar mısın, bağlanıp bakmak isterim.
KS KS doiya Uzman Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 241 Çözümler 3 Beğeniler 116 23 Mart 2025 #3 Recep Baltaş dedi: Oyunu yönetici olarak çalıştırma gibi bir şey yapmadın değil mi? AnyDesk kurar mısın, bağlanıp bakmak isterim. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Nedense MSI Afterburner açıkken oyuna girince böyle bir hata alıyorum. Kapatınca girebiliyorum. Artı 1 Eksi Çözüm
Recep Baltaş dedi: Oyunu yönetici olarak çalıştırma gibi bir şey yapmadın değil mi? AnyDesk kurar mısın, bağlanıp bakmak isterim. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Nedense MSI Afterburner açıkken oyuna girince böyle bir hata alıyorum. Kapatınca girebiliyorum.