Çözüldü Epic Games Oyun Başlamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ercebayer

Başarılı
Merhaba, Epic Games üzerinden Farming Simulator 25 aldım. Oyunu indirdim, "Başlat" dediğimde ise hiçbir tepki vermiyor. Dosya doğrulama gibi yöntemleri denedim ama bir sonuca ulaşamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rapor alın:

Logfile buyurun.

Sanırım şu an Epic Games tarafında bir problem yaşanıyor bu durumdan dolayı birçok mağdur var, belgeler - my Games -FS25 klasörünü kontrol ederseniz garip bir şekilde gerekli dosyaların orada bulunmadığını veya indirilmediğini fark edeceksiniz bu durum dosya doğrulama yapsanız da düzelmeyecek. Umarım problemi bir an önce çözerler uzun süredir bekliyorduk oyunun çıkmasını.

Sık sık dosya doğrulama yapıyorum az önce başarılar kısmı geldi arka tarafta çalışıyorlar sanırım.

Bu link şu an için sorunu çözmenize yardımcı olabilir ama ilerleyen saatlerde yöneticiler bu sorunu çözmüş olurlar zaten iyi günler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…