Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.568 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 10 Eylül 2025 #1 Steam ve Epic Games oyunlarıma tek bir yerden erişebileceğim başlatıcı öneriniz var mı?
naganen Yetkin Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 580 Çözümler 9 Beğeniler 516 Yer Tokat 10 Eylül 2025 #2 GOG Galaxy https://www.gog.com/galaxy
KS KS Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.568 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 10 Eylül 2025 #3 naganen dedi: GOG Galaxy https://www.gog.com/galaxy Genişletmek için tıkla... O Epic ve Steam gibi bir laucnher değil miydi hocam?
naganen dedi: GOG Galaxy https://www.gog.com/galaxy Genişletmek için tıkla... O Epic ve Steam gibi bir laucnher değil miydi hocam?
naganen Yetkin Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 580 Çözümler 9 Beğeniler 516 Yer Tokat 10 Eylül 2025 #4 Ömer_Yeter dedi: O Epic ve Steam gibi bir laucnher değil miydi hocam? Genişletmek için tıkla... Bağladığınız diğer platformlardaki oyunlarınızı da tek bir launchera alıyor. Böyle bir şey değil mi istediğiniz
Ömer_Yeter dedi: O Epic ve Steam gibi bir laucnher değil miydi hocam? Genişletmek için tıkla... Bağladığınız diğer platformlardaki oyunlarınızı da tek bir launchera alıyor. Böyle bir şey değil mi istediğiniz
KS KS Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.568 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 10 Eylül 2025 #5 naganen dedi: Bağladığınız diğer platformlardaki oyunlarınızı da tek bir launchera alıyor. Böyle bir şey değil mi istediğiniz Genişletmek için tıkla... Amazon Gaming'te görmüştüm onu ama çok bilgim olmadığı için GOG a özel ücretsiz oyunları almamıştım.
naganen dedi: Bağladığınız diğer platformlardaki oyunlarınızı da tek bir launchera alıyor. Böyle bir şey değil mi istediğiniz Genişletmek için tıkla... Amazon Gaming'te görmüştüm onu ama çok bilgim olmadığı için GOG a özel ücretsiz oyunları almamıştım.
naganen Yetkin Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 580 Çözümler 9 Beğeniler 516 Yer Tokat 10 Eylül 2025 #6 Ömer_Yeter dedi: Amazon Gaming'te görmüştüm onu ama çok bilgim olmadığı için GOG a özel ücretsiz oyunları almamıştım. Genişletmek için tıkla... GOG oyunları olmasa da diğer hesaplarınızı bağlayıp kullanabiliyorsunuz, kullanışlı bayağı. Xbox vesaire de bağlanıyor GamePass oyunları için.
Ömer_Yeter dedi: Amazon Gaming'te görmüştüm onu ama çok bilgim olmadığı için GOG a özel ücretsiz oyunları almamıştım. Genişletmek için tıkla... GOG oyunları olmasa da diğer hesaplarınızı bağlayıp kullanabiliyorsunuz, kullanışlı bayağı. Xbox vesaire de bağlanıyor GamePass oyunları için.
2 24646 Becerikli Katılım 25 Temmuz 2025 Mesajlar 128 Çözümler 2 Beğeniler 71 10 Eylül 2025 #7 Ömer_Yeter dedi: Steam ve Epic Games oyunlarıma tek bir yerden erişebileceğim başlatıcı öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Playnite ile GOG.
Ömer_Yeter dedi: Steam ve Epic Games oyunlarıma tek bir yerden erişebileceğim başlatıcı öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Playnite ile GOG.
The Semih Uzman Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 820 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 566 10 Eylül 2025 #8 Ömer_Yeter dedi: Steam ve Epic Games oyunlarıma tek bir yerden erişebileceğim başlatıcı öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Nvıdıa kart varsa Nvıdıa APP uzerinden tüm yüklü oyunları başlatabiliyorsun.
Ömer_Yeter dedi: Steam ve Epic Games oyunlarıma tek bir yerden erişebileceğim başlatıcı öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Nvıdıa kart varsa Nvıdıa APP uzerinden tüm yüklü oyunları başlatabiliyorsun.
KS KS Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.568 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 10 Eylül 2025 #9 Kısmetse yarına bu GOG'u ve Playnite'ı deneyeceğim. Herkese teşekkürler.