Epic Games'deki oyunlar Gamepad ile çalışır mı?

ege0

Uzman
Steam'de nerdeyse her oyunda Xbox kontrolcü desteği var ama bu Steam'e mi özel bir durum yoksa platform farketmeksizin çalışır mı? Epic Games, Microsoft Store.

Epicden RDR2 ve W3 oynuyorum son nesil xbox kolu ile.

Oyunlar halihazırda kontrolcü destekliyor ancak Steam piyasadaki hemen hemen her kontrolcünün oyunla çalışması için bazı dönüştürmeler yapıyor. Mesela replika PS4 kontrolcüsü bazı oyunlarda varsayılan olarak çalışmıyor.

Bu işlemleri - eğer gerekirse - harici programlar kullanıp siz de yapabilirsiniz.
Kontrolcünüzün modeli nedir ve ne oynamayı planlıyorsunuz hocam?

Fantech Shooter 3, oynamayı düşündüğüm oyunlar ise bildiğimiz 3A oyunlar. Spider-Man 2, TLOU, TLOU2 gibi. Bir de Dead Cells, Hades gibi indie oyunlar. Bilindik oyunlar hep.

Fantech Shooter 3, oynamayı düşündüğüm oyunlar ise bildiğimiz 3A oyunlar. Spider-Man 2, TLOU, TLOU2 gibi. Bir de Dead Cells, Hades gibi indie oyunlar. Bilindik oyunlar hep.
3. parti bir kontrolcü, hangi API'yi kullandığını Internet'te bulamadım ancak sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum. Saydığınız tüm oyunlarda kontrolcü desteği var.

Hocam kol xinput bir kol, sorun yaşamazsınız. Ben de epicten wrc generations ve dead cells alıp oynadım hiçbir sorunum olmadı gamesir nova lite ile. 3. parti bir kol da olsa sorunsuz çalışıyorlar Windows ile merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…