Epic Games'in ilerleyen zamanlarda izleyeceği yol haritası paylaşıldı!

Epic Games gibi bir yavaş hareket eden şirkete göre güzel hareketler. Biraz hızlı aksiyon alsalardı fena olmazdı. Bu yeniliklerin yanına daha çok yenilik getirilmesi lazım. Çünkü platformun çok fazla eksiği bulunuyor.

Hadi bakalım inşallah.

Platformda bu kadar eksik varken Steam'e direkt bir rakip olarak çıkmalarının altında yatan planlamayı cidden merak ediyorum. Madem rakip olacaksın, daha iyi özellikler ile rakip olman en mantıklısıdır fakat bırakın daha iyi özellikleri, en temel özellikleri bile anca geliştiriyorlar. Ancak hayatımda gördüğüm en saçma şey olan launcher exclusive olayını çıkardılar müşterileri çekmek için ama çok bir işe yaradığı söylenemez gibi, platformun negatif geliri olduğunu düşünürsek.

Dediğiniz gibi tam bir fiyasko olduğu için Launcher kısmına bile zaten girmedim.. Arkasında güçlü isim olmasına rağmen böyle rezillikler yaşanıyor. Dolara geçtiğinden günden beridir Steam'i sevmiyorum. Bu yüzden Epic Games'in gelişmesini çok isterim açıkçası.

Size zamanında demiştim.

Mizahtı, gerçek oluyor.

Yakında Epic Games'i de çok sevmeyeceksiniz gibi o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…