Kaç yıldır yok bir 5-6 yıl daha bekleyin, gelir belki.
Detaylar
Kim cevapladı?BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Epic Games gibi bir yavaş hareket eden şirkete göre güzel hareketler. Biraz hızlı aksiyon alsalardı fena olmazdı. Bu yeniliklerin yanına daha çok yenilik getirilmesi lazım. Çünkü platformun çok fazla eksiği bulunuyor.
Hadi bakalım inşallah.Epic Games kendi uygulamasını geliştirmeye başladı, gelecek zamanlarda izleyeceği yol haritasıda paylaşıldı.
İleyen zamanlarda mağazaya eklenecek özellikler ise şunlar:
• Kullanıcı profilleri
• Oyun hediye etme
• Her şeyin yer alacağı bir bildirim merkezi
• Profil resmi
• Kullanıcı incelemeleri
• OS ve Android'e mobil uygulama
Kaynak: Trello
Toprak beyin sitesinde bile yorum kısmı varken Epic'te olmaması çok garipti zaten.
Corizeo
Yetkin
- Makaleler
- 1
Platformda bu kadar eksik varken Steam'e direkt bir rakip olarak çıkmalarının altında yatan planlamayı cidden merak ediyorum. Madem rakip olacaksın, daha iyi özellikler ile rakip olman en mantıklısıdır fakat bırakın daha iyi özellikleri, en temel özellikleri bile anca geliştiriyorlar. Ancak hayatımda gördüğüm en saçma şey olan launcher exclusive olayını çıkardılar müşterileri çekmek için ama çok bir işe yaradığı söylenemez gibi, platformun negatif geliri olduğunu düşünürsek.Epic Games gibi bir yavaş hareket eden şirkete göre güzel hareketler. Biraz hızlı aksiyon alsalardı fena olmazdı. Bu yeniliklerin yanına daha çok yenilik getirilmesi lazım. Çünkü platformun çok fazla eksiği bulunuyor.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Platformda bu kadar eksik varken Steam'e direkt bir rakip olarak çıkmalarının altında yatan planlamayı cidden merak ediyorum. Madem rakip olacaksın, daha iyi özellikler ile rakip olman en mantıklısıdır fakat bırakın daha iyi özellikleri, en temel özellikleri bile anca geliştiriyorlar. Ancak hayatımda gördüğüm en saçma şey olan launcher exclusive olayını çıkardılar müşterileri çekmek için ama çok bir işe yaradığı söylenemez gibi, platformun negatif geliri olduğunu düşünürsek.
Dediğiniz gibi tam bir fiyasko olduğu için Launcher kısmına bile zaten girmedim.. Arkasında güçlü isim olmasına rağmen böyle rezillikler yaşanıyor. Dolara geçtiğinden günden beridir Steam'i sevmiyorum. Bu yüzden Epic Games'in gelişmesini çok isterim açıkçası.
- Makaleler
- 1
Epic Games kendi uygulamasını geliştirmeye başladı, gelecek zamanlarda izleyeceği yol haritası da paylaşıldı.
İleyen zamanlarda mağazaya eklenecek özellikler ise şunlar:
• Kullanıcı profilleri.
• Oyun hediye etme.
• Her şeyin yer alacağı bir bildirim merkezi.
• Profil resmi.
• Kullanıcı incelemeleri.
• OS ve Android'e mobil uygulama.
Kaynak: Trello
Size zamanında demiştim.
Epic Games Launcher dev güncelleme
Arkadaşlar, ben de çok şaşkınım. Gelen güncellemeye bakar mısınız? Steam'e dönüş yapmış, hemen launcherlarınızı güncelleyin. Epic Games Store'a bireysel doku güncellemesi - sürüm 7.0 Sevgili oyun tutkunları, Sizlere müjdeyi getirmek için buradayız! Epic Games Store, oyun deneyiminizi daha da...
Mizahtı, gerçek oluyor.Size zamanında demiştim.
Epic Games Launcher dev güncelleme
Arkadaşlar, ben de çok şaşkınım. Gelen güncellemeye bakar mısınız? Steam'e dönüş yapmış, hemen launcherlarınızı güncelleyin. Epic Games Store'a bireysel doku güncellemesi - sürüm 7.0 Sevgili oyun tutkunları, Sizlere müjdeyi getirmek için buradayız! Epic Games Store, oyun deneyiminizi daha da...www.technopat.net
Corizeo
Yetkin
- Makaleler
- 1
Yakında Epic Games'i de çok sevmeyeceksiniz gibi o zamanDediğiniz gibi tam bir fiyasko olduğu için Launcher kısmına bile zaten girmedim.. Arkasında güçlü isim olmasına rağmen böyle rezillikler yaşanıyor. Dolara geçtiğinden günden beridir Steam'i sevmiyorum. Bu yüzden Epic Games'in gelişmesini çok isterim açıkçası.
Epic Games: Epic Games geliştiricilere fiyat politikası güncellemesi hakkında mail gönderdi
Evet, bir çok insanın "imparator" olarak adlandırdığı Epic Games tahtından yavaşça indiriliyor gibi duruyor. Ben şahsen bu duruma hiç şaşırmadım ama sanki Epic bu fiyatları sonsuza kadar tutacakmış gibi davrananlar vardı, onlar büyük ihtimalle şaşırır. Bakalım şimdi bir de Steam'e tonlarca laf...