Epic Games'te bugünün gizemli oyunu TerraTech

10747

Becerikli
%99 ihtimalle doğru. 3-4 gündür verilen oyunları pek beğenmedim. Düşünceleriniz neler?

Verilen oyunlar net olarak kötü.Sonraki verilecek oyunlardan belki bir tanesi mutlu edebilir onun dışında eskisi gibi oyunlar yok.Bugün aynı şekilde TerraTech bekliyorum.

%99 ihtimalle doğru. 3-4 gündür verilen oyunları pek beğenmedim. Düşünceleriniz neler?
Saçma sapan oyunlar veriyor, " RDR2 beklemeyin " diyen arkadaşlar gitsin bunu oynasın ozaman, kimsenin RDR2 beklediğide yok zaten, sadece orta -iyi oyun istiyoruz.

Eskiden verdikleri her oyunu kütüphaneye atıyordum, artık bu tür verilenleri atmayacağım çöplüğe döndü kütüphane.

Vampire Survivors taş gibi oyundu. Çıktığı dönem de aşırı ses getirdi, akım başlattı. Ondan sonra bir sürü bu türde oyun çıktı. Bağımlılık yapan, eğlenceli ve türüyle geniş kitlelere hitap eden bir oyundu. Bana hitap etmiyor diyenleri anlarım fakat Kötü diyen gitsin Lol, Valorant oynasın. Diğer oyunlar daha çok sevdalısı için ve azınlık kitleye hitap eden oyunlardı, şahsen oynayacağımı zannetmiyorum.

Epic Games'te 24 saat boyunca ücretsiz olarak alabileceğiniz oyun "TerraTech" oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…