Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.506 Çözümler 2 Beğeniler 4.786 Yer Kaer Morhen 2 Ocak 2025 #11 11454 dedi: Konu hakkında bilmem kaçıncı tartışma olacak herhalde. Ben verdiği 5 oyunu beğenmişim, zorla RDR 2 versin falan demiyorum. Genişletmek için tıkla... Kötü demenizden sebep söylemiştim onu.
11454 dedi: Konu hakkında bilmem kaçıncı tartışma olacak herhalde. Ben verdiği 5 oyunu beğenmişim, zorla RDR 2 versin falan demiyorum. Genişletmek için tıkla... Kötü demenizden sebep söylemiştim onu.
yavinas Yetkin Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 523 Çözümler 2 Beğeniler 281 2 Ocak 2025 #12 Fiyatı kadar kaliteli mi acaba oyun. Yoksa fiyat mı abartı?
Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.506 Çözümler 2 Beğeniler 4.786 Yer Kaer Morhen 2 Ocak 2025 #13 yavinas dedi: Fiyatı kadar kaliteli mi acaba oyun. Yoksa fiyat mı abartı? Genişletmek için tıkla... DREDGE eklendiğinde 800 liradan falan eklenmişti sanırım. Yeni eklenince pahalı ekleniyor nedense. Steam'de indirimde 12 Dolar.
yavinas dedi: Fiyatı kadar kaliteli mi acaba oyun. Yoksa fiyat mı abartı? Genişletmek için tıkla... DREDGE eklendiğinde 800 liradan falan eklenmişti sanırım. Yeni eklenince pahalı ekleniyor nedense. Steam'de indirimde 12 Dolar.
Ata Tuğkan Uzman Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 314 Çözümler 2 Beğeniler 242 3 Ocak 2025 #14 Falconpolat dedi: Maalesef Çöpreal Engine kullanan bütün oyunlara karşı önyargılıyım. Bu da deli gibi stutter yapıyordu bu leş motor yüzünden. Genişletmek için tıkla... Günümüzde sizin, o 2 boyutlu diye çöp dediğiniz oyunlar dışında çoğu oyunun "Çöpreal" ile yapıldığını unutuyorsun sanırım. Son düzenleme: 3 Ocak 2025
Falconpolat dedi: Maalesef Çöpreal Engine kullanan bütün oyunlara karşı önyargılıyım. Bu da deli gibi stutter yapıyordu bu leş motor yüzünden. Genişletmek için tıkla... Günümüzde sizin, o 2 boyutlu diye çöp dediğiniz oyunlar dışında çoğu oyunun "Çöpreal" ile yapıldığını unutuyorsun sanırım.
Falconpolat Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.115 Çözümler 9 Beğeniler 2.584 3 Ocak 2025 #15 Ata Tuğkan dedi: Günümüzde sizin, o 2 boyutlu diye çöp dediğiniz oyunlar dışında çoğu oyunun "Çöpreal" ile yapıldığını unutuyorsun sanırım. Genişletmek için tıkla... O zaman oyunlardaki bu leş optimizasyonun baş sorumlusu bulundu.
Ata Tuğkan dedi: Günümüzde sizin, o 2 boyutlu diye çöp dediğiniz oyunlar dışında çoğu oyunun "Çöpreal" ile yapıldığını unutuyorsun sanırım. Genişletmek için tıkla... O zaman oyunlardaki bu leş optimizasyonun baş sorumlusu bulundu.