Epic Games'ten her güne bir oyun!

Arayüzü yenileseler topluluk gibi şeyler ekleseler Steam'le rekabet edebilirler aslında neden yapmıyorlar anlamıyorum.
Bunlarin hepsi basli basina is yuku. Salliyorum topluluktaki paylasimlari denetlemek, uygunsuz yorumlari silmek, raporlari kontrol etmek gibi gibi. Bunlarla ugrasmak istemiyorlar, olabildigince minimal bir mantaliteyle hareket ediyorlar.

Keşke serverlarını da düzetlseler Epic Games'te saniyede 1 MB download yapıyorum Steam'de 50-60 (500Mbps internet)

Oyunu yüklemek şart değil değil mi?

Bunlarin hepsi basli basina is yuku. Salliyorum topluluktaki paylasimlari denetlemek, uygunsuz yorumlari silmek, raporlari kontrol etmek gibi gibi. Bunlarla ugrasmak istemiyorlar, olabildigince minimal bir mantaliteyle hareket ediyorlar.

Bir şeyi hem ücretsiz (para ödenmesi gerikirken) istemek, hem de en mükemmel şekilde olmasını istemek bana pek "etik" gelmiyor. Yani adam sana bedava uçak bileti veriyor, neden VIP değil diye burun kıvırıyorsun giibi.

Kesinlikle. Bir yerden kisiyorlar dolayisiyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…