Elektronik Erazer Defender 17 P1, RTX 5060 & i7-13620H & QHD 240 Hz & 16/1 48.999 TL

Herhangi bir incelemesi var mı markanın?
4070'in incelemesi var, genel olarak monster kalitesinde ama bu fiyatlara bedava.
Kasa kötü, malzeme kalitesi de eşdeğer. Biraz daha iç donanıma yatırım yapmış oluyorsunuz.

Bu işlemci ile CS2'de 240 FPS stabil şekilde alınamaz sanırım.

Bu işlemci ile CS2'de 240 FPS stabil şekilde alınamaz sanırım.
Neden hocam ben elimdeki GTX 1050 TI ile bile 80-100FPS'ledi alabiliyorum, 1080p ultra ya da 2k kullanılabilen RTX 5060 bence çok çok rahat vermeli hatta fazlasını bile almalısınız.

Arkadaşla almış olanlar farklı açılardan fotoğraf atarlarsa çok güzel olur birde oyunlarda 5060 ve 5070'i sıcaklık ve FPS olarak test ederseniç baya güzel olur çünkü inceleyen kimse yok.

Hocam bu konularda " vermeli etmeli şu cihaz şu kadar FPS veriyor" gibi cümleler gerçeği yansıtmıyor, somut olarak cihazın özel olarak FPS testlerinin yapılması lazım. Bende Acer Nitro 16 Ryzen 7 7840HS RTX 4060'lı laptop vardı 1920x1200'de stabil 200 FPS alabiliyordu ama o donanımların daha fazla alması gerekiyordu, aynı marka model diğer laptoplarda aynı FPS'i alıyordu fakat farklı marka aynı donanıma sahip bilgisayarlar daha farklı fpsleri alabiliyordu aynı ayarlarda. Kısacası, laptopların çoğunun kendine özgü performansları var donanımdan yola çıkarak FPS tahmini yapılamaz.

Arkadaşlar, içinizden alıp kullananlar görüşlerini paylaşırsa sevinirim, ben de almayı düşünüyorum ama internette hiç bir incelemesi yok ve FPS oranları ile sıcaklıkları nasıl bilmiyorum, test yapıp paylaşabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…