Erdal Beşikçioğlu'nun yasaya karşı ilerlettiği sokak köpekleri politikası

Ben iyi diye duydum.

Ekşiye falan baksam desem propaganda yapan adam çok güvenemedim. Kötü deseler ayrı iyi deseler ayrı sıkıntı. Teşekkür ederim.

Çoğu zaten zengin insanlar. Malum kendileri etkilenmiyorlar.

Helal olsun Erdal başkanıma.
10 yaşındaki çocuk köpek tarafından ısırılıyor, saldırgan köpeğin uyutulması gerektiği yerde serbest bırakılıp aynı yerine bırakılıyor, sizler de gelip bu durumu övüyor musunuz? Aklı başında olan herkes bu durumun yanlış olduğunu idrak edebilir. Tabii özel durumunuz olabilir, bilemem. O sebepten ötürü kimseye karşı agresif konuşmam. Saygı duyarım.

Kadıköy'ün havasını 3 dakikadan uzun süre soluyan kimselerin fikri önemsizdir, Behzat Ç. olmasa akşam 8-10 tiyatrosuna devam ederdi.

Etimesgut'ta her tarafta can dostlarimiz posterleri var. Komik.

Geçen 2 tanesini yırttım duraktaki kızıllarla bir kesiştik, şok oldular . Bazen toplanan köpek grubu görünce aralarına dalıp elimde ne varsa sallayarak korkup dağılmalarını bekliyorum, mahalledekiler zaten beni görünce kaçacak delik arıyorlar. Madem toplatamıyoruz böyle böyle korku salacağız ki adam olsunlar.

Hocam bunlara gerek yok, yasa var ne de olsa. Ben dilekçe ve şikayetlere onlarcasini toplattim. Elimde şu an örneği yok ama belediyelere verebilirsiniz hatta bence direkt CIMER'e şikayet edin. Sonuclanana kadar belediyeyi CIMER'e şikayet edin. Şikayet sonrası toplatilmalari beni zevkten arşa ulastiriyor bay bay saldırgan köpeciklerr.

Gerçekten toplatılıyorlar mı? Şimdi bunları toplarlar haftaya ötedekileri buraya atarlar onları nizama getirmek uzun sürer aşırı üşeniyorum .

Gerçekten toplatılıyorlar mı? Şimdi bunları toplarlar haftaya ötedekileri buraya atarlar onları nizama getirmek uzun sürer aşırı üşeniyorum .
Toplamak zorundalar. Önce CİMER'e şikayetle başlayın, onlar gerekli yerlerle iletişim sağlayacak. Sonrasında da olay ilerlemezse başka bir şikayet açın, sorunun çözümlenmediğini belirtin. Belediye bunu yapmak zorunda. Kendi şahsi düşünce ve keyifleri için yasaya karşı çıkarak toplum sağlığı ve güvenliğini tehlikeye atamazlar. Yaşadığınız mahallede köpek çeteleşmesi vs. varsa belirtip o bölge için şikayet açabilirsiniz.

İfadeler: MEQ
Şimdi Etimesgutlular zaten bu adama vermekle ne kadar mantıksız olduklarını gösterdiler ki dediğin gibi sokak köpeğinin uyutulmamasını isteyen kesimin büyük birçoğunluğu site gibi yerlerde yaşıyor.

Asıl sorun AKP'nin bunca yıldır yetersiz aksiyon almasıyla bu günlere gelindi.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsanı hayvandan üstün gören bir insana saygı duymam. Yaşam hakkı evrenseldir ve her canlı için eşittir.
İnsan köpekle kıyaslanabilecek bir canlı değildir. Evrimin bize verdiği zekayla köpeğe verdiği zeka aynı değil. Kaldı ki mesele köpek bile değil. Sokak köpeği diye bir şey yoktur. Sokaklar köpeklerin doğal yaşam alanı falan da değildir. Köpek insanları kurttan türettiği bir canlıdır. Evcil köpeklerin varlığı 10-14 bin yıl öncesine kadar dayanır. Küreselde gelişen toplum, eğittikleri köpekleri de yaşam alanları olan evlere dahil etmeye başlamış ve batı ülkelerinde köpekler insanlarla yaşamaya başlamıştır. Bizim ülkemizde bu köpekler aç ve susuz, berbat şartlarda sokakta bırakıldı diye 2024 yılında da sırf sizin keyfiniz istiyor diye sokakta yaşamayacaklar. Sokaklar bizim, insanların. Sokaklarda milleti parçalayan eşek boyutunda kangallar geziyor, kısırlaştırma da etkili bir çözüm değilken küreselde en geçerli çözümü uygulamaktan başka bir şey mümkün değil.

İnsan köpekten üstündür. Bunu duygusallaştırıp garip hale getirmeye ne gerek var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…