Öküz Uzman Katılım 7 Mayıs 2025 Mesajlar 769 Çözümler 1 Beğeniler 418 30 Eylül 2025 #1 Oğlu çok mühim bir iş başardığı için, profesör doktor Abuzer Kömürcü, oğlu Erdal'ı bu sektörde gelecek vaat ettiği için alnından öpüyor.
Oğlu çok mühim bir iş başardığı için, profesör doktor Abuzer Kömürcü, oğlu Erdal'ı bu sektörde gelecek vaat ettiği için alnından öpüyor.
Emir Moderasyon Üyesi Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 1.533 Makaleler 9 Çözümler 58 Beğeniler 3.016 Yer Mersin | Lefkoşa 30 Eylül 2025 #2 Ordinaryüs Profesör Abuzer Kömürcü için saygı duruşunda durmalıyız. Onun gibi bir dahi bir daha gelmez bu dünyaya.
Ordinaryüs Profesör Abuzer Kömürcü için saygı duruşunda durmalıyız. Onun gibi bir dahi bir daha gelmez bu dünyaya.
KS KS Öküz Uzman Katılım 7 Mayıs 2025 Mesajlar 769 Çözümler 1 Beğeniler 418 28 Ocak 2026 #3 Emir dedi: Ordinaryüs Profesör Abuzer Kömürcü için saygı duruşunda durmalıyız. Onun gibi bir dahi bir daha gelmez bu dünyaya. Genişletmek için tıkla... Dün 39'daydım unutmuşum bu sahneyi görünce haykırdım. Konusunu açayım dedim
Emir dedi: Ordinaryüs Profesör Abuzer Kömürcü için saygı duruşunda durmalıyız. Onun gibi bir dahi bir daha gelmez bu dünyaya. Genişletmek için tıkla... Dün 39'daydım unutmuşum bu sahneyi görünce haykırdım. Konusunu açayım dedim