Erdoğan 2009 yılından sonra doğan çocuklara sigarayı ömür boyu yasaklama maddesi uygulayabilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uranos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 716
  • Etiketler Etiketler
    boyu

Uranos

Üstün
Yer
Adana
Kaynak

Arkadaşlar ne düşünüyorsunuz? Sizce haklı bir karar olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaçakçılara bayram doğar ve vergi geliri biter. Olabilecek en mantıksız karar olur.

Alkollerden sonra belki de en büyük gelir elde ettikleri vergi bölümüdür. Kolay kolay yapacağını sanmıyorum ki yaptı diyelim bunu nasıl takip edebilecek hani, o kadar bakkal var herhangi birinden alabilirler yine. Sonuçta 18 yaş altında alıp içen bile var.

Çok sağlam bir denetim mekanizması olmalı, yoksa tutmaz. Şu an çocuklara sigara satmayan tek yer zincir marketler. Hatta şimdiki çocuklar büyük gösterdiği için onlar bile yanlışlıkla satıyordur. Halbuki kimlik sormalı. Yine de pek uygulanabilir görmüyorum, büyük vergi kaynağı bence de.

Çok saçma bir karar olur ayıptır söylemesi her b%ka karışmaz bir insan iyice abarttılar.

Keşke tüm dünya bunu uygulasa, bu alkole de benzemiyor gerçekten berbat bir şey, ha ülkemizde büyük vergi geliri orası ayrı.

Eger sigara ve alkolden alınan vergi olmasa AKP'li yandaşlar nasıl zengin olacak? Bu maddeyi yürürlüğe soksalar bile göstermelik olur. İnandırıcı değil...

İfadeler: 199
Yapacağız dememiş, uygulanabilir demiş. Klasik Tayyip işte, takılacak bir haber değil.

İfadeler: 150
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…